0

Svetlana Bojković napušta glumu

''Tačno je, putujem u Finsku. Ovih dana imam još predstava, putujem u Banjaluku, a kada se to završi negde u februaru, odlazim,'' rekla je proslavljena glumica za magazin ''Puls''.

Svetlana Bojković i Slavko Kruljević

Naša velika pozorišna i televizijska glumica Svetlana Bojković donela je značajnu i krupnu životnu odluku – povlači se sa scene i odlazi u Finsku, gde će živeti sa svojim suprugom Slavkom Kruljevićem, koji je nedavno imenovan za ambasadora Srbije u toj zemlji.

Svetlana Bojković udala se za Kruljevića u maju prošle godine, a da za ljubav i novi početak nikada nije kasno, ova glumica potvrđuje svojom odlukom da posle 40 godina karijere stavi tačku na nove uloge i posveti se jednom potpuno drugačijem životu.

- Da, tačno je, putujem u Finsku. Ovih dana imam još predstava, putujem u Banjaluku, a kada se to završi negde u februaru, odlazim - rekla je proslavljena glumica za magazin ”Puls”.

Brak sa Slavkom Kruljevićem je treći brak Svetlane Bojković. Bila je udata za velikana našeg glumišta Miloša Žutića i za reditelja Ljubomira – Mucija Draškića.

Venčanje sa Slavkom Kruljevićem organizovano je u glumičinom stanu u centru Beograda, kome je prisustvovao samo najuži krug porodice i prijatelja, a potom je u diplomatskom klubu na Avalskom tornju održana svečana večera.

(Izvor: Puls/Foto: Hello)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Finska, Slavko Kruljević, Svetlana Bojković

foto dana

video dana