Kim Kardašijan za 3 MINUTA zaradila 14 miliona dolara! (FOTO) (VIDEO)

Kim Kardašijan lansirala je kozmetičku liniju "KKW Beauty" i u rekordnom roku rasprodala svih 300.000 proizvoda za konturisanje!

  • 17

Ovaj trenutak čekale su sigurno sve devojke širom sveta, budući da je Kim Kardašijan juče lansirala svoju kozmetičku liniju i, verovali ili ne, rasprodala ju je u rekordnom roku!

KING SAJZ GUZA! Kim Kardašijan ponovo šokirala izgledom zadnjice, svi se pitaju može li biti VEĆA nego što jeste! (FOTO)

Kozmetička linija Kim Kardašijan pod nazivom "KKW Beauty" podrazumeva liniju hajlajtera i olovki za konturisanje. U prodaju je pušteno 300.000 komada po ceni od 48 dolara, a linija je rasprodata za manje od tri sata!

Ono što je najverovatnije od svega jeste da je rijaliti zvezda zaradila 14 miliona dolara za samo nekoliko minuta! Udahnite duboko, pročitajte ponovo... Da, 14 MILIONA dolara za svega nekoliko MINUTA! 

  A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Verujemo da se najbogatija rijaliti zvezda na ovome neće zaustaviti, te da će na njen račun uskoro osvanuti još neko milionče...

Šta drugo reći nakon ovoga, nego svaka čast, Kim!

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA