IMAO SAM NESREĆU DA NALETIM NA INVALIDA! Evo šta je Kalinić posle 2 godine rekao o udesu koji je izazvao! (VIDEO)

- Nisam mogao da naletim na "difovca", nego sam baš naleteo na takvog čoveka, I onda je zbog toga to bilo malo više neizvesnije i stresnije - izjavio je Milan Kalinić u emisiji "Rada sam"

  • 11

Početkom februara 2015. Milan Kalinić je u mestu Dupci izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je povređeno troje mađarskih državljana. Tokom gostovanja u emisiji Rade Radenović, Kalinić je izjavio da je imao tu "nesreću da naleti na čoveka koji je već bio invalid, a ne na nekog "difovca" (student Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, prim. aut).

KRIVINA SMRTI: Evo kako je stvarno došlo do udesa Milana Kalinića! (FOTOGRAFIJE SUDARA)

Da podsetimo, sud u Brusu je Milana Kalinića osudio zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja, i voditelj je kažnjen sa četiri meseca zabrane upravljanja vozilom i morao je da plati 250.000 dinara.

Na pitanje Rade Radenović da li je i dalje u kontaku sa ljudima koji su povređeni u nesreći, Kalinić je odgovorio:

- Pa, nisam... Čuli smo se i u jednom trenutku smo prestali. Ali, sve se završilo...

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Usledilo je Radina konstatacija da "niko nije imao ozbiljnije posledice", a Milan Kalinić je to prokomentarisao na sledeći način:

- Gledaj, niko tu nije...  Ovaj jedan čovek je sam po sebi bio invalid. Nije imao jedan bubreg, imao je operaciju na srcu... Znači, ja sam i tu nesreću imao, da na takvog čoveka naletim... nisam mogao da naletim na "difovca", nego sam baš naleteo na takvog čoveka, I onda je zbog toga to bilo malo više neizvesnije i stresnije.

Pogledajte šta je Milan Kalinić ispričao o svojoj saobraćajnoj nesreći (premotajte na 1:01:30):

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DM

    23. jun 2017 | 14:37

    Ti si invalid i to bahati .

  • Vlada

    23. jun 2017 | 14:35

    Naduvenko.

  • S.S.

    23. jun 2017 | 13:49

    Koja idiotska izjava.Em je izazvao nesrecu jos i kad bi mogao da bira da to bude difovac naravno zdrav.Bolje bi mu bilo da uzme jos koji cas voznje i da se ne bahati po putu, niko nije Bogom dat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA