VREME ĆE POKAZATI DA LI SAM ZVEZDA! Aleksandra Prijović iskreno o titulama koje joj dodeljuju (VIDEO)

Iako je relativno sveža na sceni Aleksandra se do sada mnogo puta "opekla", pa kaže da je više ne zanimaju loši komentari, a na pitanje o tome ko su prave zvezde imala je skroman odgovor

  • 16

Svega nekoliko dana koliko je prošlo otkako je izbacila i poslednju pesmu sa prvog albuma, Aleksandra Prijović već drži prvo mesto na svim domaćim top listama!

7 I PO MINUTA PERVERZIJE: Aleksandra Prijović SKROZ GOLA i mokra, internet gori! (VIDEO)

Ipak, pored mora pozitivnih komentraa i komplimenata, provlače se i oni koji i nisu tako dobri i pozitivni. Međutim, Aleksandra kaže da je to više apsolutno ne dotiče.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Na početku jeste, sada me više stvarno ne dotiču ti negativni komentari. Nekoliko puta sam i rekla da zaista svako ima pravo na svoje mišljenje i ne mogu svi da me vole. Tako da, zahvaljujem se svima, i na pozitvnim i na negativnim komentarima - poručuje Aleksandra.

Kako nam je rekla, uskoro sa Filipom Živojinovićem planira da otputuje na odmor u Majami, nakon čega je čeka više nego radno leto.

Seksi crnkinja izbacila grudi, pa na gitari POKIDALA novi hit Aleksandre Prijović! (VIDEO)

TRESAO SE SPLAV! Aleksandra Prijović došla u PREKRATKOJ haljinici, velike grudi joj BEŽALE! (FOTO)

Pre nekoliko dana dupke je napunila jedan beogradski splav, pa nas je zanimalo šta kaže na onu staru da "ko uspe u Beogradu, taj je zvezda".

- Ja za sebe ne bih rekla da sam zvezda. Na početku sam svoje karijere, trudim se da radim ovaj posao što bolje, da budem profesionalna, da ulažem u svoju karijeru, da snimam lepe pesme, pa ćemo videti kako će da bude. Vreme će da pokaže svoje - skromno je rekla Prijovićeva.

Pogledajte kompletan snimak - zašto Aleksandra nikada ne priča viceve, te šta misli o pesmama Stefana Živojinovića, kao i samom potezu da uplovi u estradne vode.

ZAVIRITE U LUKSUZNU VILU! Sin Lepe Brene u dvorištu snimio spot za svoju prvu pesmu, a evo kada će početi da nastupa (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neca

    23. jun 2017 | 16:24

    Ako budes kopirala Cecu sto se i vidi neces biti zvezda

  • Sir Oliver

    23. jun 2017 | 15:34

    Koja si sad pa ti?

  • Šumadinac

    23. jun 2017 | 18:03

    Mala kao sunce si, samo nastavi da se skidaš i poziraš i nemaj brige, živećeš ko na vilajetu, napsram nas koji smo se školovali pa rmbamo za minimalac!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA