SUDAR ZVEZDA: Ceca i Karleuša zajedno u istom hotelu

Popularne pevačice će za vikend prespavati u budvanskom hotelu "Avala". Ceca će biti na četvrtom nivou ovog komleksa, a Jelena sprat niže

  • 5

Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša deliće za vikend isti hotel, prenosi "Kurir". U pitanju je hotel "Avala", a ove dve popularne pevačice rezervisale su već svoje apartmane. Jelena će nastupiti u subotu veče u "Trokaderu", dok će Ceca istog dana stići u Budvu kako bi se odmorila od koncerta u "Top Hilu" u nedelju i ponedeljak. Postoji velika verovatnoća da će se dve estradne zvezde sresti.

- Jelena je, kao i uvek, rezervisala svoj omiljeni penthaus od 150 kvadrata, koji se nalazi na trećem nivou hotela "Avala" i koji ima pogled na more. Na raspolaganju su joj, između ostalog, tri kupatila, kućni bioskop i terasa sa travom. U njemu je snimala i spot za pesmu "So" – rekao je neimenovani izvor za "Kurir".

Što se Ražnatovićeve tiče, ona će odsesti u predsedničkom apartmanu.

- Cecin apartman je smešten tik iznad Jeleninog, na četvrtom nivou hotela, i verovatnoća da se sretnu je velika. Njen apartman ima 139 kvadrata, dva kupatila, sobu za masažu i teretanu - istakao je izvor.

Karleuša bi trebalo da stigne u Budvu u subotu u ranim jutarnjim časovima, a Ceca istog dana po podne. Ražnatovićeva je juče stigla u Beograd posle odmora koji je, uglavnom, provela na Kipru.

(izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    27. jul 2012 | 16:49

    Kada bi se kojim slucajem srele JK i Ceca, ne bi bio sudar zvezda, posto to JK niukom slucaju nije. Ceca je izrazita zvezda, iza sebe ima karijeru koja to i potvrdjuje. Njena jedina greska je sto je bila Arkanova zena i zbog toga se niz godina na nju ustremljuju oni koji joj nisu do kolena. Otac JK je prvi koji joj je smestio igru, a potom svi oni koji su se hteli domoci Arkanovog bogactva. Sve je to Ceca stoicki podnela, a ipak ima onih koji je nazivaju kriminalcem i lopovom, a to su obicno fanovi JK koje ona svesrdno podrzava.

  • marko

    27. jul 2012 | 14:34

    Svi znamo da J(ebena)K(erusa) nije zvezda vec jedan nakaradni iskompleksirani pajac.Dobro se setila da pokrije onu primitivnu ceonu kost,bravo Jeco.

  • Milan

    28. jul 2012 | 14:58

    Kakav tranvestit ova .ebena kerusa,hahahaha Ni z od zenstvenosti,nakaza.Ne slusam ni Cecu,ali je za nju KRALJICA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA