OVO SU MOJI POSLEDNJI KONCERTI: Adel najavila da više neće ići na turneje i rasplakala fanove!

- Želela sam da moji poslednji koncerti budu u Londonu jer ne znam da li ću ikada više ići na turneju - poručila je Adel

  • 5

Sa četiri rasprodata koncerta na Vembliju, Adel će završiti veliku svetsku turneju, a danas svi pričaju o njenom emotivnom pismu u kojem je najavila da verovatno više neće ići na turneje.

OSTARILA PREKO NOĆI! Adel proslavila 29. rođendan, a novim izgledom PRESTRAVILA fanove! (FOTO)

Tokom prvog nastupa na Vembliju, fanovima je podeljeno pismo koje je rastužilo sve obožavaoce sjajne pevačice.

- Posle 15 meseci na putu, došli smo do kraja. Tokom ove turneje smo obišli Veliku Britaniju, Irsku, Evropu, obišli Ameriku i na kraju stigli do Australije i Novog Zelanda. Turneje su nezgodne, i nimalo mi ne prijaju. Ja sam kućni tip i mnogo uživam u sitnicama. Plus, dramatična sam i imam očajna iskustva sa turnejama. U stvari, do sada. Održala sam 119 koncerta. i sa ova poslednja četiri, stižem do 123 nastupa, i bilo je veoma naporno, ali i predivno - napisala je Adel i potom najavila oproštaj od publike.

A post shared by Adelettes©® (@adelettes) on

- Na ovu turneju sam krenula isključivo zbog vas, i nadam se da sam na vas imala uticaj sličan onome koji su na mene ostavili moji omiljeni umetnici. Želela sam da moji poslednji koncerti budu u Londonu jer ne znam da li ću ikada više ići na turneju, i htela sam da mi poslednji put bude kod kuće. Hvala vam što ste došli, i za vašu neverovatnu ljubav i dobrotu. Ovo ću pamtiti do kraja svog života. Volim vas - zaključila je Adel.

A da li će dva preostala koncerta na Vembliju, 1. i 2. jula, biti zaista i poslednja u njenoj karijeri, videćemo narednih godina.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kokan

    30. jun 2017 | 15:43

    Retko pametna osoba u svetu ludila, zvanog, muzička industrija.

  • Vjekoslava

    30. jun 2017 | 16:15

    Ja ne znam ni ko je ova? A i ne zanima me. Ništa nisam propustila nego eto samo da se čuje moje mišljenje.

  • Ečeverija brat od strica MOMOV!

    30. jun 2017 | 15:40

    SMARAŠ! CIAO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA