Stiven Tajler: Potrošio sam 20 miliona dolara na drogu!

U svojoj autobiografiji pevač benda "Aerosmit" navodi da je tokom osamdesetih godina trošio milione dolara na kokain i heroin, kao i da je drogu krio u bubnjevima na koncertima

  • 1

Stiven Tajler, pevač grupe "Aerosmit", u svojoj autobiografiji "Does The Noise In My Head Bother You?", izneo je niz šokantnih podataka iz svog života, na primer da je svojevremeno potrošio 20 miliona dolara na kokain i heroin!

- Tokom osamdesetih godina nemilice sam trošio milione na drogu, žene, zabave... Zbog kokaina i heroina sam izgubio "porše", kuću, čak i avion koji sam kupio. Bio sam na ivici smrti i prosjačkog štapa, ali sam zahvaljujući prijateljima stao na vreme. Drogu sam krio i na koncertima, a bubnjevi su bili moja "medicinska kancelarija". Ne mogu da vam opišem koliko mi je žao zbog bola koji sam naneo svojoj porodici. Sada je to vreme iza mene - naveo je Tajler u svojoj autobigrafiji.

Inače, sastav "Aerosmit" je 16. jula počeo povratničku turneju "The Global Warming", a zbog obaveza u bendu Tajler je napustio mesto sudije u "Američkom idolu".

(Telegraf.rs / Socyberty.com / Foto: Wikipedia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA