≫ 

NEIZVESNO DO SAMOG KRAJA! Fantastični Roko Blažević pobednik "Pinkovih zvezdica"! (VIDEO)

Drugo mesto je osvojila Jovana Radonić, a treće Komnen Vuković

  • 56

Roko Blažević pobednik je ovogodišnje sezone "Pinkovih zvezdica". U neizvesnoj završnici, on se našao ispred Jovane Radonić, koja je bila druga, i Komnena Vukovića, kojem je pripala treća pozicija.

- U šoku sam. Ne znam, ne znam... - rekao je fantastički momak koji dolazi iz Splita posle pobede.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

U superfinalu je učestovalo 11 kandidata, a to su, da podsetimo, bili Jovana Radonić, Tatjana Savatić, Bojana Radovanović, David Marković, Komnen Vuković, Marina Stanković, Lorena Janković, Katarina Radulović, Sergej Pajić, Todor Kitanović i Roko Blažević.

Svi oni dobili su nagradno putovanje za Diznilend, mobilne telefone, hover bordove, kao i letovanje u Crnoj Gori u jednom poznatom hotelu u Budvi.

Superfinalisti su bili impresivni, ali je na kraju odlukom glasova publike pobedio je Roko Blažević, koji je i u završnici pevao vrhunski.

Sav prihod SMS glasanja namenjen je lečenu Nemanji Damčeviću, dečaku kojem je neophodna operacija. Ukoliko želite da pomognete Nemanji, to možete da učinite tako što ćete ukucati 329 na broj 3030.

Printskrin: Budi human Printskrin: Budi human

Pogledajte kako je Roko Blažević otpevao pesmu "Od milijun žena":

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    8. jul 2017 | 08:25

    Čestitam dečko ima talenat i lepo peva!Ali zapitajte se da li bi našem detetu bilo dozvoljeno učestvovanje u nekom hrvatskom talent šou a kamo li pobeda?Lupajte minuse do mile volje ali je to čista realnost.Dokle mi da se povinujemo i pravimo ustupke pred svima i na kraju opet ispadnemo glupi i nacionalisti...

  • Salee

    8. jul 2017 | 07:36

    Zaslužena pobeda,samo mala Jovana nikako ne zaslužuje ni super finale a kamoli 2 mesto. Mala je jako simpatično i zabavno dete,ali ruku na srce mala ne zaslužuje ni u kom smislu drugo mesto ali " narod bira"

  • Sani

    8. jul 2017 | 03:41

    Bravo za Roka dečko peva savršeno, a malom Nemanji želim brz oporavak da pobedi opaku bolest .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA