Ivana Maksimović: Nemam dečka, ali jesam zaljubljena! (FOTO)

Lepa srpska sportistkinja kaže da nema dečka, ali da je veoma zaljubljena. Ivanina majka tvrdi da će njena ćerka znati da se nosi sa mnogobrojnim udvaračima

  • 6

Do pre nekoliko dana bila je samo još jedna članica naše reprezentacije u streljaštvu, a sada svi znaju za Ivanu Maksimović, koja je Srbiji donela stotu olimpijsku medalju. Međutim, pitanje koje muči sve muškarce je da li lepa Ivana ima dečka. Odgovor osvajačice srebrne medalje iz Londona prilično je neodređen.

- Nemam dečka, ali sam veoma zaljubljena. Situacija je dosta komplikovana s obzirom na to da često putujem, ali nadam se da će posle Olimpijskih igara sve doći na svoje mesto. Ljubav mi je vrlo bitna, volim da, kad se vratim s takmičenja, imam nekog s kim ću sve podeliti i ko će me podsetiti na to da nije baš sve u sportu - izjavila je Maksimovićeva uoči polaska na Olimpijadu.

Ono što je sigurno je da se broj udvarača ustostručio u poslednjih nekoliko dana, ali Ivanina majka Miribana je pokušala da potencijalne kandidate malo obeshrabri.

- Mislim da je i tu sve pod kontrolom. Sada je sazrela, nije više dete i sigurna sam da i u emotivnom smislu vrlo dobro zna šta hoće - objasnila je Miribana Maksimović.

E, sad, ko ima hrabrosti može da pokuša, ali uvek treba da ima u vidu da se sa Ivanom se ne treba šaliti. Kome nije jasno na šta mislimo, neka pogleda njenu metu iz finala.

Na priloženoj fotografiji nije Ivanin udvarač, već NBA košarkaš Toni Parker, inače bivši muž glumice Eve Longorije. Da li je lepša srpska strelkinja ili očajna domaćica, neka odluče čitaoci, tek Parkerov osmeh govori i više od reči.

(Telegraf.rs / Kurir / Foto: Fejsbuk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nina

    7. avgust 2012 | 01:10

    Alek, nisi informisan. Vi ste otisli iz Juge...pa prema tome...to je to.

  • Alek

    6. avgust 2012 | 23:16

    Koja stota srpska medalja jebem vas u nenormalne. Otkad sve Jugoslovenske medalje su postale srpske???? Vi ste nenormalna nacija majke mi

  • Zarazan

    6. avgust 2012 | 20:47

    Bravo Bravo NOVACE prosli su izbori sad se vrati terenu :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA