Vreme čitanja: oko 2 min.

MISS INTERNETA: Prijavite se ovde za takmičenje za najlepšu Srpkinju s društvenih mreža

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prijave i fotografije šaljite na miss@telegraf.rs od danas pa do 22. 8, kada će početi glasanje lajkovanjem. Pobednica će pored vrednih nagrada dobiti i šansu da se bori u izboru za "Mis Srbije"

  • 6

Počeo je izbor za Miss Interneta 2012. Sve kandidatkinje za zvaničan izbor najlepše Srpkinje sa društvenih mreža od sad mogu da se prijave na jednostavan način: popunjavanjem prijave koja se nalazi ovde.

Samo na portalu Telegraf.rs počelo je prijavljivanje za "Mis Interneta 2012". Prijave za ovo prestižno takmičenje (koje se organizuje u saradnji s agencijom "Mis Yu") slaće se do 22. avgusta, kada počinje glasanje. Zato, budite brze onoliko koliko ste lepe i ne propustite jedinstvenu šansu da postanete srpska "Miss Interneta" i kandidat za zvaničnu "Mis Srbije".

Put do prijave možete naći i na našoj fan stranici na fejsbuku.

U prijavi koju budete popunjavale navedite osnovne podatke: Ime i prezime, datum i mesto rođenja, osnovne mere (visina, težina, obim), obrazovanje , hobi, strane jezike koje govorite, link do vašeg Fejsbuk profila (ili profila na nekoj drugoj društvenoj mreži) i kontakt telefon (koji služi za proveru identiteta i neće biti vidljiv nigde na portalu). Uz prijavu priložite i dve fotografije (portret fotka na kojoj se mora videti vaše lice i bikini fotka cele figure, na kojoj se mora videti vaše telo).

Osnovni uslovi zvaničnog izbora za "Mis Srbije" i Mis sveta" nalažu da devojke moraju imati najmanje 18 godina (tolerisaće se svaka koja 18 godina puni do kraja 2012.) i ne više od 26 godina. Takođe, mora biti visoka između 170 i 184 cm i mora imati svoj profil na nekoj od društvenih mreža.

Posle 22. avgusta počinje zvanično glasanje za sve prijavljene devojke, a način glasanja biće veoma jednostavan - lajkovanjem fotografije kandidatkinje, a 15 devojaka sa najviše lajkova naći će se u velikom finalu. Najlepšu od najlepših, "Miss Interneta 2012", u prostorijama kompanije "Comtrade" proglasiće specijalni žiri sastavljen od poznatih srpskih glumaca, pevača, sportista, ali i novinara, blogera i uticajnih tviteraša...Ona će, osim vrednih nagrada i stipendije za školovanje, dobiti priliku da učestvuje na izboru za "Mis Srbije", a možda i za "Mis sveta".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA