ZABRINUTA: Soraji ukraden mobilni telefon!

Starleta je na Fejsbuku obavestila svoje fanove i prijatelje da je ostala bez mobilnog telefona, u kojem se nalaze svi kontakti i fotografije

  • 1

Starleta Soraja Vučelić objavila je na svom Fejsbuk profilu da je zbog svoje neobazrivosti ostala bez mobilnog telefona, u kojem se nalaze fotografije i svi njeni kontakti.

- Pošto sam jako "obazriva", ukraden mi je mobilni danas. Tu su mi bili svi brojevi, slike... nemam ničiji broj, prijatelji koji su imali moj broj mogu mi poslati u inboks kontakt telefon - napisala je starleta.

Soraja je poznata po objavljivanju golišavih fotografija na društvenim mrežama, a možda joj je ova informacija o krađi telefona samo paravan za puštanje novih, još obnaženijih slika. Pitanje je kakve sve fotografije i informacije mogu procureti iz Sorajinog telefona, ali i šta nas još može iznenaditi.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    12. avgust 2012 | 19:15

    Sta se sekiras, sve sto je trebalo videti, to je vidjeno. Jedino ako krijes sponzore, a to je OK. Niko ne ocekuje da osvanu fotke na kojima ti ides na pijacu ili kuvas rucak, to bi bila atrakcija. Ako postoje fotke gde si ti na gomili, to ti dodje kao normalno i niko te zbog toga nece osudjivati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA