PINK BEER FEST: Željko Mitrović svirao na Ušću!

Vlasnik Pinka nastupio na Beer festu zajedno sa svojim "Berklee Groove" bendom i prijatno iznenadio više hiljada posetilaca vrhunskom svirkom

  • 11

Željko Mitrović vratio se svojoj prvoj ljubavi - muzici. Vlasnik "Pinka" nastupio je u programu četvrte večeri "Beer festa" zajedno sa svojim "Berklee Groove" bendom i prijatno iznenadio više hiljada posetilaca vrhunskom svirkom.

Medijski magnat, inače bivši basista kultnog beogradskog benda "Oktobar 1864", okupio je ekipu vrsnih muzičara uz pomoć kojih je predstavio svoje četiri nove pesme, koje će se uskoro naći i na albumu. Pored Mitrovića, na sceni su se našli i pevači koji su izvodili numere - Danijel Pavlović i Oliver Katić, kao i gitarista Aca Metini, prvi vokal u numeri "Majmune".

Kao tinejdžer, Željko je bio član grupe "Oktobar 1864", koja i dan-danas važi za jednu od najoriginalnijih muzičkih kreacija autentičnog beogradskog zvuka. Kao 16-godišnjak, Željko je snimio spot za pesmu "Senke", zajedno sa (u to vreme takođe 16-godišnjom) pevačicom Tanjom Jovićević.

U međuvremenu, Mitrović je 1988. godine osnovao muzički studio, a vrlo brzo je zbog obaveza na televiziji zapostavio svirke. Pre izvesnog vremena ponovo se vratio gitari, osnovavši bend "Barklee Groove".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mica

    20. avgust 2012 | 11:12

    Berklee Groove je bio izvizdan od strane publike i primoran da napusti binu

  • Nikola

    18. avgust 2012 | 21:16

    Strasno, zato sto je mitrovic odmah je lose.Da je stavio kesu na glavu siguran sam da bi ono sto si cuo pozdravio.Ali posto je to MITROVIC, odmah ne valja.

  • pera

    20. avgust 2012 | 10:59

    Zeljko je bio izvizdan od strane 100,000 posetilaca na uscu... i to je cinjenica... vrlo lepa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA