MIS SVETA: Meksikanka vodi na kladionicama, naša predstavnica na 32. mestu (FOTO)

Večeras se u Ordosu u Kini održava finale izbora za Mis sveta, a glavna favoritkinja je, sudeći po kladionicama, Marijana Berumen Rejnoso iz Meksika

  • 0

Finale izbora za Mis sveta održava se večeras u Ordosu u Kini, a prema prognozama kladionica, glavna favoritkinja za osvajanje titule najlepše žene na planeti je mis Meksika Marijana Berumen Rejnoso. Naša predstavnica Bojana Lečić je u razgovoru za "Blic" neposredno pred finale izjavila da je uzbuđenje među takmičarkama na vrhuncu, te da je njen favorit mis Brazila, i izrazila nadu da će biti presrećna ako ostvari dobar plasman za Srbiju.

- Atmosfera je vrlo napeta, sve devojke su uzbuđene, strpljenja je ponestalo, probe traju od ujutru do uveče, jako je teško izdržati, ali nas euforija drži i vuče napred. Danas je dan D, dan za koji se pripremamo već mesec dana. Čim počnem da razmišljam da je danas finale, trema se javlja, srce mi jače zalupa, ali daću sve od sebe da do poslednjeg trenutka ostanem smirena. Ja sam do sada pružila sve što sam mogla, a dalje je sve na žiriju - kaže Bojana.

Naša predstavnica ističe da ne voli da se bavi prognozama oko svog eventualnog plasmana, ali ne krije da bi bila presrećna ukoliko bi uspela da zabeleži uspeh na ovom takmičenju lepote, gde se za lentu mis sveta nadmeće više od 100 devojaka.

Na pitanje kako se njoj čini favoritkinja iz Meksika, Bojana kaže:

- Mis Meksika se jeste izdvajala, ali u poslednje vreme manje od ostalih devojaka. Postoji šansa da ponese lentu i meni je veoma lepa i draga devojka.

Bez obzira na to kakav plasman bude ostvarila, Bojana smatra da će joj učešće na ovom izboru doneti nezaboravno životno iskustvo, puno poslovnih ponuda i angažmana prevashodno u Srbiji, jer kako kaže, najviše bi volela da ostane da živi i radi u svojoj zemlji.

Favoritkinja na izboru za Mis sveta Marijana Berumen Rejnoso rođena je 1991. godine u Halisku u velikoj porodici sa petoro braće i sestara. Studira turizam, a nakon što je proglašena za najlepšu Meksikanku, preselila se u Meksiko Siti kako bi počela svoje višemesečne pripreme za izbor za mis sveta. Jedna od njenih obaveza tokom pripremnog perioda bile su i razne humanitarne aktivnosti i pomaganje ugroženom stanovništvu Meksika. Ova lepotica svoje savršeno izvajane obline duguje trčanju, plivanju i odbojci, a sebe opisuje kao veoma posvećenu, ljubaznu, tačnu, ali i takmičarski nastrojenu devojku. Obožava muziku i svog kućnog ljubimca papagaja.

- Ja sam žena koja voli da ima ciljeve u životu. Ponosna sam na to što predstavljam Meksiko, zemlju magične istorije, raznovrsnih ukusa i boja - kazala je Marijana u svom predstavljanju. Najveća konkurencija, prema predviđanjima, dolazi joj upravo iz zemlje domaćina, a to je mis Kine Venksije Ju, te mis Nepala Šristi Šreste.

Naša Bojana je pred finale bila na 32. mestu, dok je mis Crne Gore Nikoline Lončar bila nešto bolje plasirana – na 28. mestu, a od svih predstavnica bivših jugoslovenskih republika najbolje se kotirala mis Slovenije – na 20. poziciji.

(Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA