ESTRADNO DNO: Top 10 najglupljih pesama svih vremena! (VIDEO)

Pogledajte 10 Jutjub hitova koji su "dotakli dno i vrh". Od "Padeža" i "Uljeza" do "Kavasakija" i "Uđi mi duboko"

  • 7

Dušica Tomašević, nova Internet zvezda koja "briljira" u spotu za numeru "Masaža" pokrenula je polemiku na temu - Gde se nalazi dno, a gde vrh estrade?! U želji da i mi damo skroman doprinos rešenju ovog gotovo nemogućeg problema, sastavili smo Top listu najgorih pesama koje su se pojavile u poslednjih 20-ak godina. Naravno, ukusi su različiti, neki od ovih hitova možda su vam srcu prirasli, a neke od kandidata smo, teška srca, morali da izostavimo. Ipak, posle više krugova eliminacije i nakon preglasavanja došli smo do naših Top 10.

 

Dovoljno je reći da se na listi nisu našle kultne pesme "Kao Madona" Danijele Terzić, "Ženit ću se" Danijela Bota, kao i Minelin mega hit "Ti propadaš" i vanserijsko ostvarenje "Bićeš moj" Tanje Kovačević koje na Jutjubu ima skoro 1,3 miliona pregleda.

 

Zoka Bosanac - "Pištolj i Bosanac" - Umesto komentara dovoljno je samo zapevati: "Neka tvoja duša i srce budu spokojni, on je danas mila pokojni!".

 

 

Zorica - "Padeži" - Ova pesma se već dvadesetak godina prenosi sa kolena na Jutjub. Zabroja se dete pa stade na četvrtom padežu... Ma, kome uopšte i trebaju ostala tri.

 

 

Vladimir Daničić - "Jedina si ti rođena za mene" - Kakav stil, kakva koreografija, a tek repovanje... Malo je izvođača koji mogu da se pohvale originalnijim spotom.

 

 

Stefani - "Mačkice" - Sve što ste želeli da znate o poslovnoj pratnji, a niste smeli da pitate. Koga ovaj biser ne dirne u srce, on je bre... skroz neosetljiv.

 

 

Bora Majstorović - "Kawasaki" - Gre'ota da se ovakav video zaboravi. Osim fenemenalnih reči, pravu draž daju neverovatno raskošne lokacije na kojima je spot sniman.

 

 

Slađa - "Uđi mi duboko" - Komentar sa Jutjuba: "Kad ti keva uđe u sobu, teže je objasniti ovo nego pornić".

 

 

Senny - "Ma hajde javi se" - "Internet ti ne radi pa mi srce ohladi". Baš nas čudi što neki od srpskih provajdera nije prepoznao potencijal ovog slogana.

 

 

Vesna Vukelić Vendi - "Uljez" - Sigurno jedan od najluđih tekstova svih vremena, a uz to dodajte i upečatljiv scenski nastup, i eto dobitne kombinacije.

 

 

Arvina Šabić - "Crna mamba" - Od njenog glasa podilaze vas žmarci, a tek kada pusti glas... Ma, najbolje da sami pogledate spot.

 

 

Suzzy - "Kralj i kraljica erotike" - Slika (u ovom slučaju spot) definitivno govori više od hiljadu reči.

 

 

(A. Novaković)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mister no

    24. avgust 2012 | 12:33

    Svaka vam cast, ulepsali ste mi dan. Neznam sta da kazem, ovakve debile zaista treba prikazivati sto vise. Svaka cast i Karleusi i onoj Natasi sto se muvala sa nekim siptarom ali ovi su ih zaista premasili. Ajde zdravo, moram da preslusam ponovo ove kompozicije i umetnike.

  • SRB

    24. avgust 2012 | 01:07

    Dobra je lista, samo nađite, mislim da nema na tjubu, izvesni Neca, spot iz 1993. vozi motor i neki tekst Jelena je moja sudbina. Definitivno zaslužuje top 10!!

  • Djordje

    21. mart 2013 | 18:49

    Hitleru, ustani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA