Saša Vidić: Ima da se zna kako se piše droca, a kako Stanija!

Poznati kreator zaratio sa srpskim starletama. Stanija mu na Tviteru uzvratila: "Svaka majka želi samo jedno kada ima sina, a to je da nije narkoman i peder!"

  • 2

Kreator Saša Vidić ušao je u otvoreni rat sa najpoznatijim domaćim starletama. Vidić je početkom nedelje odlučio da se obračuna sa starletama putem Tvitera, pa je napisao:

Imaju li ove dro*e starlete roditelje na ‘zemlji’, ne u ‘zemlji’”.

Mnogi su ga momentalno osudili na ovoj društvenoj mreži, pošto je ovim tvitom najviše potkačio Soraju, čija majka nije živa. Bivša učesnica "Velikog brata" koja radi (?) na Ibici, nije bila dostupna za komentar, ali je zato njena koleginica Stanija Dobrojević bila vrlo žestoka.

- Svaka majka želi samo jedno kada ima sina, a to je da nije narkoman i pe*er. To je sve što bi i moja majka rekla Sašinoj - rekla je Stanija, uvredivši na ovaj način indirektno i gej populaciju u Srbiji.

Druga poznata srpska starleta, Anastasija Buđić, kaže da ne zna ko je Saša Vidić.

- Ko je taj čovek? Kreator kažete? Nikada nisam čula za njega, možda će sada preko naših imena i toga što proziva starlete uspeti da proda koju krpicu više -izjavila je Anastasija.

Poslednji odgovor Saše Vidića bio je takođe žestok. Na Tviter temi #DASEZNA napisao je: Ima da se zna kako se piše droca, a kako Stanija!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA