RUŽIČASTO: "Pink" televizija predstavila novu šemu (FOTO) (VIDEO)

Željko Mitrović otkrio adute i nove TV "bombe" za sezonu 2012/13. Najavljeno čak 36 formata, smanjenje narodnjaka i veliki povratak pop i rok muzike

  • 10

Televizija "Pink", na čelu sa predsednikom Željkom Mitrovićem, danas je predstavila programsku šemu za sezonu 2012/2013. Na veoma zanimljivoj prezentaciji prvi čovek "Pink media group"-a najavio je deset novih projekata, kao i redizajn same televizije.

U prvi planu ističe se bogat serijski program, predvođen kultnim "Top Gear"-om, ultraaktuelnom serijom "Pablo Eskobar", kulinarskim blokbasterom "Prvi kuvar Srbije", najgledanijom turskom serijom svih vremena - "Sever i jug"... Osim toga, novitet sezone na "Pinku" je najavljeno smanjenje emisija narodne muzike, i veliki povratak pop i rok muzike.

- Dugo smo analizirali kako da još više proširimo dijapazon gledalaca, a na osnovu toga smo smo izabrali takve formate koji će povećati broj publike starosti od 18 do 49 godina. Imamo čak 36 formata u sopstvenoj produkciji, od kojih su deset potuno novi. Želeli smo da ove sezone nastupimo sa sloganom "Gledajmo domaće", ali je ipak pobedio moto: "Znamo se" – rekao je Željko Mitrović, predsednik "Pink media group"-a i generalni direktor televizije.

Kao što smo već napomeli, gledaoci ružičaste televizije imaće priliku da uživaju uz bogat serijiski program. "Pink" je otkupio legendarni "Top Gear", koji je jedan od najpopularnijih britanskih šoua svih  vremena.

Osim dogodovština Džeremija Klarksona, Ričarda Hemonda, Džejms Meja, auditorijum će imati priliku da gleda popularnu kolubijsku seriju "Pablo Eskobar". U pitanju je najskuplja serija španskog govornog područija, koja će startovati tokom jeseni. Ima 70 epizoda i pojavljuje se neverovatnih 1300 glumaca.

Tu je najgledanija turska serija svih vremena, "Sever Jug", koja će početi sa emitovanjem 2. septembra. "Pink" televizija sprema i dve nove serije domaće proizvodnje, i to "Zvezdara", u režiji Dragoslava Lazića, i "Krugove moći", po tekstu Žarka Jokanovića.

U  novoj sezoni  gledaoci će takođe imati priliku da gledaju dva nova velika muzička šou programa, "Vip room" (voditelj će biti Boško Jakovljević) i "Stotka"  koju će voditi glumac Bane Tomašević). Oni će biti namenjeni urbanijoj populaciji.

Novu programsku šemu "ružičaste" televizije činiće i kolažna emisija "Pink target", kao i šou kviz "Slaži ako smeš", sa Brankom Nevistić.  Kada smo kod rijalitija, publika će gledati "Prvog kuvara Srbije", odnosno "Đavolju večeru".

Za drugu polovinu sezone 2012/2013. najavljena su dva, trenutno najveća, planetarna projekta "Perfect bride" i "Voice", od kojih se očekuje da budu potpuni hit s početka iduće godine.

Željko Mitrović je, kao što smo naveli, predstavio i redizajn televizije koji se veoma dopao mnogobrojnim predstavnicima medija. Dizajn je dosta mordenizovan, a promenu će pretrpeti čak i čuvena "flekica".

- Pokušali smo da napravimo najbolji dizajn u regionu, uz želju da zadržimo pažnju starih gledalaca, ali i da oni gledaoci koji do sada nisu bili uz "Pink" sada se opredele za ovaj kanal, prihvatljiv sada svim generacijama i svim sredinama – rekao je Petar Pašić, čuveni producent, direktor firme "Doktor Frajd", koja je radila mnogobrojne kampanje u Srbiji ("MTS", "Nestle", "Beohemija"), Engleskoj, Španiji, Kipru, Indiji…

Svi voditelji "Pinkovih" emisija bili su na svojim štandovima gde su u okviru malog sajma "ružičastih" formata predstavljali svoje projekte. Među novim licima našao se i glumac Bane Tomašević, koji je po prvi put predstavljen kao pojačanje "Pinka".

(Telegraf.rs/foto: Marko Todorović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrki

    30. avgust 2012 | 18:41

    Bogme, silovito su poceli ovogodisnju medijsku utakmicu !

  • Koja

    30. avgust 2012 | 18:31

    Drago mi je da se moja omiljena televizija resila da prosiri svoj "asortiman" i da cu gledati serije poput "Eskobara" i " Sever i Jug ".

  • Gari

    30. avgust 2012 | 18:28

    Ako se po jutru dan poznaje, onda je ovo definitivno godina televizije Pink !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA