STANIJA UZVRAĆA: Usne Bojane Stojković su kao orangutanova zadnjica!

Starleta je žestoko odgovorila suprugi golmana Vladimira Stjkovića, jer je na Tviteru napisala da su ona i Soraja "niko i ništa"

  • 1

Starleta Stanija Dobrojević žestoko je odgovorila na konstataciju manekenke Bojane Stojković u prepisci na Tviteru  sa Isidorom Bjelicom da su starlete "niko i ništa".

- Proziva me sad i Bojana? Je l’ to ona što ju je Stojke tukao? Ili je nervozna što joj muž ima još tri sa strane? Daaaa, setila sam se, to je ona lepotica s usnama pravljenim po modelu orangutanove zadnjice! Šta da kažem, sve što ta izjavi, smešno je, pa sam se i ja slatko nasmejala - napisala je Stanija na svom Fejsbuk profilu nakon što je i na Tviteru uputila odgovor:

- Svaki dan citam da me neko proziva. Ko je sad Bojana Stojkovic? Ona koju je Stojke tukao? Verovatno je njena izjava posledica tih batina.

Bojana je ostala nema na ove prozivke Dobrojevićeve, a odgovor je uskoro dobila i od Soraje Vučelić za koju je napisala da je ništa.

- A šta drugo da radi Kenjatorka Fekalović (neodređenog pola, neredovnog seksualnog ispunjenja, kritičnog spoljašnjeg izgleda i još goreg unutrašnjeg bogatstva) nego da ujutro pri pogledu u ogledalo ispusti ogroman krik, sakupi sav čemer i jad i tu zlobu počne da proliva ne kroz fekalni otvor, gde bi trebalo, već kroz usta. Poštedite me više dokonih budala, frustriranih žena i raspuštenica sa Tvitera koje muževi javno ponižavaju. Neka mi se skine s grbače i popne tamo gde treba - izjavila je Soraja.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    4. septembar 2012 | 23:03

    Sta da kazem, osim da ne znam koja je gluplja, od koje... A iskreno, po cemu su Stanija i Soraja poznate? Starlete? Ma kakve crne...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA