"Prvi kuvar Srbije": Bojana Stojković najbolja kuvarica (VIDEO)

Surpuga fudbalera Vladimira Stojkovića pobedila u prvoj epizodi novog rijalija televizije "Pink". Poraženi u duelu bio je crnogorski pevač Bojan Marović.

  • 2

„Prvi kuvar Srbije“ startovao je juče sa emitovanjem na televiziji Pink. Na početku šoua predstavio se stručni žiri, a potom i VIP kuvari, koji će se boriti za pobedu u novom rijalitiju ružičaste televizije.

Poznati „kulinari“ su u prvoj epizodi pokazali kako se snalaze u kuhinji. Svako je pravio svoj specijalitet koji je trebalo da zadivi stručni žiri. Od dvadeset VIP takmičara, sudijski trojac izdovojio je pevača Bojana Marovića i manekenku Bojanu Stojković.

- Samo jedno slovo razlikuje najboljeg od najgoreg kuvara za danas. Pobednik osvaja i nagradu, ali vam nećemo sada otkriti o čemu se radi. Bojane, tvoj omlet je bio sočan, možda i previše... Ti si daleko od najboljeg – rekao je Velibor Veca Dejanović.

Pobednica te večeri bila je supruga fudbalera Vladimira Stojkovića.

- Zadovoljna sam onim što sam skuvala. Posebno sam zadovoljna zbog moje mame, ona misli da je ovo skrivena kamera – rekla je Bojana.

Narednu epizodu možete pogledati večeras u 20 sati na televiziji Pink.

(Telegraf.rs/Vesti)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • komi

    4. septembar 2012 | 13:27

    dobro je zna jaja da isprzi,mogli su neko lakse jelo da im zadaju da naprave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA