TUČA U KAFANI: Pejović i Dragutinović se pobili u Breninom lokalu!

- Pevač i bivši fudbaler su došli u kafanu sa još jednim prijateljem koji je pokušao da ih smiri, ali su se udarali baš muški - priča očevidac

  • 0

Pevač Aco Pejović i bivši fudbaler Ivica Dragutinović potukli su se u subotu uveče u kafani "Talas", koju drži porodica Lepe Brene.

- Aco, Ivica i još jedan njihov prijatelj su došli u "Talas" lepo raspoloženi i uživali u muzici i piću. Veče je delovalo super, međutim, verujem da je alkohol uticao na to da se situacija preokrene brzinom svetlosti - priča izvor koji se našao na licu mesta.

Prijatelj koji je bio s njima pokušao je u prvi mah da ih smiri, a nakon tuče ih je razdvojio, priča očeivadac.

- Baš su se udarali onako muški, a šta se dalje desilo, ne znam, jer sam morao da napustim lokal. Verujem da su kasnije rešili sve nesuglasice jer je alkohol, pretpostavljam, uticao na njihovo ratoborno raspoloženje - završio je priču dobro obavešteni sagovornik.

Pejović je povodom navodnog incidenta poručio da mu je "glupo to i da komentariše".

- Sinoć sam bio s njim na večeri i ne znam zašto ljudi šire takve gluposti - rekao je Pejović, dok je Dragutinović ostao nedostupan za komentar.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo, Foto: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA