MOMAČKO VEČE: Saša Kovačević spopadao ribe na žurci (FOTO)

Pevač i njegov brat Rade odlično su se proveli na žurci u četvrtak uveče, a Saša Kovačević je sa jednom od devojaka koje su mu pravile društvo uvežbavao i stavljanje prstena

  • 0

Pop pevač Saša Kovačević i njegov stariji brat Rade izašli su u četvrtak uveče u provod, i to bez devojaka. Braća su prisustvovala proslavi 12. rođendana beogradskog splava "Fristajler", a na žurku su došli bez lepših polovina, što su iskoristile brojne devojke, koje su pokušavale da privuku pažnju popularnog pevača.

Inače, pevač i kompozitor su u klub stigli oko dva sata posle ponoći i pridružili se društvu koje ih je čekalo u separeu. Kovačevići su đuskali uz haus muziku i koktele, a ubrzo im se pridružila i manekenka Goca Radić.

Naravno, Saša je bio u centru pažnje, devojke se nisu libile da mu priđu, sa jednom od njih je čak uvežbavao i stavljanje prstena, a da li to znači da će Kovačević svoju devojku možda iznenaditi vereničkim prstenom, videćemo uskoro.

Žurka je trajala do ranih jutarnjih časova, a odlično raspoloženoj braći se u separeu u jednom momentu pridružio i ultimatfajter Bob Sap, koji ovoga puta nije lomio inventar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA