RUŽIČASTO PUNOLETSTVO: Pink proslavio 18. rođendan (FOTO)

U dobroj zabavi uživali su brojni predstavnici političke, ekonomske i estradne elite. Nakon "oficijalne" proslave predviđena je žurka na poznatom beogradskom splavu

  • 0

Svečanim prijemom u diplomatskom klubu "Privrednik" RTV "Pink" proslavio je 18. godina svog postojanja. Na svečanosti kojoj su prisustvovale mnoge zvanice iz sveta estrade, sporta i politike, napravljena je rekapitulacija dosadašnjeg rada ove medijske kuće.

 

Domaćini večeri bili su Nina Radulović i Boško Jakovljević. Direktor ružičaste televizije Željko Mitrović zahvalio se gostima što su došli, i dodao da, pošto se ušlo u punoletstvo, vreme je da se ubaci u petu brzinu i postignu novi rekordi.

 

U dobroj zabavi i koktelima uživali su predsednik LDP-a Čedomir Jovanović, bivši funkcioner SPS-a Milorad Vučelić, bivši ministar Srđan Srećković, direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin i brojni predstavnici diplomatskog kora.

 

Nak0n "oficijalne" proslave rođendana "ružičaste" televizije, predviđena je žurka na poznatom beogradskom splavu "Fristajler".

 

Podsetimo, RTV "Pink" je osnovan 1993. godine kao prva televizija u Srbiji čija se programska šema sastojala od isključivo zabavnog programa.

 

Na početku se pažnja obraćala na serije i filmove strane produkcije i domaće zabavne emisije, da bi se posle 2000. godine okrenuli proizvodnji i produkciji domaćih TV serija, kao i stvaranju jedne od jačih informativnih redakcija u zemlji. U okviru ove televizije tokom devedesetih je osnovana i muzičko-izdavačka kuća "Siti rekords".

 

RTV "Pink" je jedna od pet televizijskih kuća koja je dobila nacionalnu frekvenciju na konkursu za dodelu istih koje je raspisala Republička radiodifuzna agencija u Srbiji.

 

Televizija "Pink" je bila početni projekat Željka Mitrovića, a danas je ona samo deo "Pink medija grupe".

 

 

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA