Anđelina Džoli se zabavljala sa Srbinom!

Glumica je krajem devedesetih bila u šestomesečnoj vezi sa Milošem R. (39) iz Beograda. Upoznali se na žurki u Holivudu

  • 5

Glumica Anđelina Džoli krajem devedesetih bila je u vezi s Milošem R. (39) iz Beograda. Džolijeva i Miša sa Zvezdare, kako su ovog zgodnog mladića zvale Beograđanke, čak su i živeli zajedno nekoliko meseci, sve dok je on nije ostavio. Miša je iz Beograda otišao odmah pošto je 1991. godine završio srednju školu. Zaposlio se kod svog starijeg brata koji je već bio u SAD i bavio se organizacijom glamuroznih žurki za poznate u Holivudu.

Na jednoj od tih žurki, zgodni Beograđanin je zapao za oko glumici koja je u to vreme i započela vrtoglavi uspon u svojoj glumačkoj karijeri. Anđelina je u to vreme bila pred razvodom sa svojim prvim suprugom, britanskim glumcem Džonijem Lijem Milerom, s kojim se venčala 1996. godine. Anđina veza sa Mišom završena je negde u vreme NATO bombardovanja Srbije u proleće 1999. godine.

U izjavama o svom filmu posvećenom ratnoj ljubavi Srbina i Bošnjakinje, žrtve ratnog zločina, Andželina je uvek naglašavala da joj je najvažnije kako će njen film biti prihvaćen u Srbiji.

Pitanje je da li bi Anđelina u svom filmu drugačije prikazala Srbe da je njena veza s Mišom potrajala. Prema informacijama Mišinih bivših školskih drugova iz Beograda, on se još nalazi u Holivudu i otuda im se odavno nije javljao.

Anđelina Džoli je pre nekoliko godina u razgovoru s grupom srpskih novinara bila šokirana kada ju je jedan od njih priupitao za staru ljubav.

Širom razgoračenih očiju zbunjeno je pogledala novinara i upitala ga:

- Otkud vi to znate?! Pa to je bilo tako davno.

(Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NinaSoldier

    23. januar 2012 | 10:47

    da se rodila u Srbiji..jos nije objavljeno :) Anđelina Džoli se zabavljala sa Beograđaninom! | Telegraf http://t.co/67j1frAZ via @telegrafrs

  • VeljkoDjuric

    23. januar 2012 | 14:15

    Tako je :) ne znam Mišu, ali je on školski drug mog prijatelja, tako da sam ovu priču čuo još pre 10ak god (uz još simpatičnih detalja) ;)

  • VeljkoDjuric

    23. januar 2012 | 10:49

    Školski drug mog dobrog druga :) RT @telegrafrs: Anđelina Džoli se zabavljala sa Beograđaninom! http://t.co/TKmoK8t6

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA