KARIJERA DOVEDENA U PITANJE: Brena u ozbiljnim zdravstvenim problemima! (FOTO)

Pevačica i dalje ima problema zbog tromboze potključne vene, koja ozbiljno preti da prekine karijeru jedne od najboljih balkanskih pevačica svih vremena

  • 0

Lepa Brena i dalje ima ozbiljne zdravstvene probleme, koji prete da možda i prekinu karijeru jedne od najvećih balkanskih pevačica. Pored zdravstvenih, Brena u poslednje vreme ima i probleme pravne prirode. Naime, pevačica će se uskoro naći pred sudom u Sarajevu, jer Centar za sport i rekreaciju  iz ovog grada od nje poztražuje  10.000 evra zbog otkazanog koncerta.

- Brena je u veoma lošem zdravstvenom stanju, te joj je i dalja karijera dovedena u pitanje. Njen problem sa trombom nije rešen i preti da je zauvek skloni sa scene. Porodica i bliski prijatelji su uz nju i neprestano joj govore da "smanji gas". Ipak, njihove reči ne dopiru do nje, jer ona želi da radi i dalje, a svi se nadaju tome da će se njeno zdravstveno stanje ipak popraviti - kaže izvor Telegrafa blizak pevačici.

Proteklih meseci čitava porodica Živojinović prošla je kroz težak period. Krajem jula Brena je osetila jak bol i potražila lekarsku pomoć, kada je i hospitalizovana:

- U pitanju je tromboza potključne vene, koja sama po sebi nije opasna, ali može da izazove komplikacije, među kojima i plućnu emboliju, takozvani infarkt pluća, a on može biti smrtonosan - otkrio je tada blizak prijatelj Živojinovića.

Podsećanja radi, Lepa Brena je u oktobru 2004. primljena na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu zbog tromboze vene subklavije.

Dodatan rizik predstavljaju pravni prolemi sa kojima se pevačica trenutno sukobljava. Od Lepe Brene, srpske "Melos estrade" i bosanskog "Beral musika" Centar za sport i rekreaciju iz Sarajeva potražuje 10.000 evra, a zvezda je odgovorila da ona nema ništa sa tim, te da je glavni krivac njen koncertni menadžer Bane Obradović. Brena je preko najbližeg okruženja poručila da je organizacija spornog, kao i ostalih njenih koncerata, stvar organizatora i da se ona ne oseća prozvanom.

- Ako neko duguje nešto, to sigurno nisam ja. Za mene rade profesionalci i nadam se da svoj posao obavljaju kako treba. Moje je da pevam, a ne da se bavim finansijama - istakla je Brena, dok Bane Obradović nije želeo da kaže da li će i kada uplatiti novac potraživanja sa "Koševa".

Na sumu od 10.000 evra organizator iz Srbije se, posredstvom tuzlanskog "Beral mjuzika", obavezao ugovorom zakazujući 23. juna koncert Lepe Brene na "Koševu" i preuzeo na sebe obavezu da 10.000 evra, koliko je iznosila polovina ukupne obaveze plaćanja koncerta, isplate upravi "Koševa" i ukoliko Brena ne održi koncert.

Direktorka Centra za sport i rekreaciju iz Sarajeva Jasna Polić je pre nekoliko dana podnela sudsku tužbu za štetu koju su njenoj ustanovi pričinili Brena i organizatori njenog koncerta.

- Brena i Bane Obradović su preko Biberovića iz "Beral mjuzika" izvršili rezervaciju termina, i to šest meseci pre koncerta, nakon čega smo odbili nekoliko zainteresovanih koji su u sličnom ili istom terminu želeli da održe koncerte. Na taj način smo pretrpeli štetu koju želimo barem delimično da nadoknadimo. Zbog koncerta Lepe Brene mesec pre i posle termina nismo smeli da izdajemo stadion za sličnu manifestaciju. Oni su koncert otkazali mesec i po dana do održavanja i zbog toga moraju da plate. Neću odustati od zahteva - rekla je Polićeva za "Blic".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA