KONFUZIJA OKO "RAVNE GORE": Ni glumci ne znaju da li se nastavlja snimanje serije!

Glumci iz serije "Ravna gora" ne znaju kada se nastavlja snimanje koje je prekinuto zbog finansijskih problema, a na pitanje da li su im isplaćeni honorari svi isto odgovaraju: "To morate da pitate producente!"

  • 0

Nakon što smo juče objavili da je zbog finansijskih problema prekinuto snimanje serije "Ravna gora" koju režira Radoš Bajić, kao i da nisu isplaćeni članovi ekipe, postavlje se pitanje da li će i kada će snimanje biti nastavljeno, a tu već nastaje prava konfuzija.

I dok producenti kažu da se ekipa vraća na set krajem novembra na nekoliko lokacija u Beogradu, glumci su ubeđeni da se snimanje nastavlja tek u aprilu 2013. O neisplaćenim honorarima, svi ćute kao zaliveni.

Nebojša Glogovac, koji igra Dražu Mihailovića, kaže da ne želi da se bavi time da li se i kada snimanje nastavlja.

- Imamo dogovor u okviru ekipe da ne dajemo izjave o takvim stvarima. Ja sam završio svojih osam epizoda i stvarno ne znam ništa o tim problemima koje pominjete - prokomentarisao je Glogovac za Telegraf.

Sličan diplomatski odgovor nam je dao i Lazar Ristovski koji u seriji "Ravna gora" glumi generala Borivoja Mirkovića.

- Ja bih vam rado odgovorio na pitanja da znam. Ali nisam upućen u probleme. O svemu je najbolje da vam producenti daju informacije, pošto vidim da ste sa njima u kontaktu - kaže Ristovski.

Ostali glumci sa kojima smo razgovarali nisu želeli da javno govore, a nezvanično potvrđuju da je snimanje prekinuto, kao i da bi trebalo da bude nastavljeno tek u aprilu 2013, ako to vremenske prilike dozvole. Da li postoji problem sa neisplaćenim honorarima, ne žele da potvrde čak ni nezvanično.

Da podsetimo, Jelena Bajić Jočić, kćerka Radoša Bajića i izvršni producent serije, juče je za Telegraf izjavila da je tačno da imaju finansijskih problema ali da projekat nije doveden u pitanje, kao i da se snimanje nastavlja najverovatnije krajem novembra.

- Plan snimanja za Beograd nije ni postavljen i iz tog razloga glumci i ekipa nemaju termine - objasnila je Jelena Bajić Jočić.

Inače, serija se realizuje u produkciji RTS-a i "Kontrast studija" Radoša Bajića.

(A. Novaković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA