VATRENA "ZVEZDA GRANDA": Jelena Jovanović pokazala obline na plaži (FOTO)

Atraktivna pevačica i glumica iskoristila je poslednje dane leta za odmor na Crnogorskom primorju. "Pojedine koleginice mi kažu da sam luda što sam odbila producenta iz Turske koji mi je nudio ulogu u turskoj seriji, ali preko kreveta", rekla je lepa Jelena

  • 6

Pevačica i glumica Jelena Jovanović iskoristila je poslednje dane leta za odmor na Crnogorskom primorju. Bivša "Grandova zvezda" napominje da se ne kaje što je odbila nepristojnu ponudu producenta iz Turske, iako bi u suprotnom verovatno letovala na nekoj egzotičnoj destinaciji.

 

- Pojedine koleginice mi kažu da sam luda što sam odbila producenta iz Turske koji mi je nudio ulogu u turskoj seriji, ali preko kreveta. Govore mi da bih sada verovanto letovala u nekom od najskupljih hotela u Turskoj, a ne na Crnogorskom primorju. Zapanjena sam da te koleginice, koje ne bih da imenujem, tako razmišljaju, ali ne osećam ni trunku kajanja, uradila sam pravu stvar! Sama sam platila skromno letovanje i ponosim se time. Umesto na tuđim jahtama, uživala sam na iznajmljenom skuteru sa bratom - kaže glumica iz "Pinkove" hit serije "Smešno ćoše kod Đoše".

 

 

Jedna od najangažovanijih pevačica po beogradskim klubovima i splavovima na Crnogorkom primorju nije nastupala, već je sedam dana posvetila odmoru.

 

- Odmor mi je bio preko potreban, celog leta sam nastupala svakog vikenda, a radnim danima snimala sam seriju "Smešno ćoše kod Đoše". Jedva sam uspela da ugrabim nedelju dana za odmor. Zato nisam želela da nastupam u Crnoj Gori, već sam samo uživala na plaži. Po povratku očekuje me naporna jesen - upravo završavam snimanje balade "Žetva tuge" i snimam nove epizode serije u Smederevu. Nakon toga planiram i snimanje jedne brže pesme, za koju mnogi kažu da će postati moja lična karta - kaže Jelena.

 

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • buba zbrkovma

    28. septembar 2012 | 14:18

    Eis pokazala obline.. ko još pokazuje obline na plaži..sramota.

  • najprovokator

    28. septembar 2012 | 23:24

    od mene pohvala za ovu g-skicu..obično napljujem sve i svakog..umesto fotke sa jahte-pedalina..normalne devojke su danas retka pojava...muka mi od nafuranih plasticnih sponzorusa

  • ja..

    28. septembar 2012 | 21:00

    zato i jesu zvezde do mojega..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA