KEJT OPET GOLA: Danski časopis uslikao međunožje britanske princeze! (FOTO)

Magazin "Se og Hør" uslikao je vojvotkinju od Kembridža kako presvlači donji deo kupaćeg kostima

  • 6

Već nekoliko nedelja britansku kraljevsku porodicu potresaju golišave slike Kejt Midlton sa odmora, koji su brojni tabloidi objavili u svojim izdanjima. Sa tim "trendom" nastavio je danski časopis "Se og Hør", koji je objavio drugi set fotografija obnažene princeze.

Najšokantnija je ona na kojoj Kejt Midlton presvlači donji deo kupaćeg kostima, gde se jasno može videti njeno golo međunožje. Nove golišave fotografije vojvotkinje od Kembridža sigurno će pokrenuti novu "lavinu" komentara u svetskoj javnosti. Što se tiče danskog časopisa "Se og Hør", strani mediji spekulišu da će britanski kraljevski dvor pokrenuti novi sudski postupak.

Da podsetimo, princa Vilijama i Kejt Midlton fotografisali su paparaci na njihovom romantičnom odmoru u Francuskoj. Golišave slike vojvotkinje među prvima je objavio francuski časopis "Closer", kome je tamošnji sud naredio da predaju fotografije obnažene princeze.

U slučaju da to ne učini, ovaj tabloid će biti novčano kažnjen sa po 10.000 evra dnevno. Kraljevski par je izjavio duboko žaljenje zbog objava toples fotografije Kejt Midlton.

(Telegraf.rs / 24sata.hr / Foto:Se og Hør / Egostatic!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lux_Lucis

    29. septembar 2012 | 13:51

    da ne zabadaju nos tamo gde im nije mesto nebi je sigurno uvatili kako se presvlaci...pa zena nemoze normalno ni da se presvuce....budaletine

  • Ognjen

    29. septembar 2012 | 14:20

    Aman vise, ostavite ljude na miru.

  • zwonja

    29. septembar 2012 | 19:10

    Jes´ bole je pi`ka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA