"SULEJMAN POKRADENI": Turski glumac Halit Ergenc opljačkan u Ljubljani

Glumac, koji se proslavio glumeći turskog sultana, ostao bez novčanika dok je kupovao parfem za suprugu u glavnom gradu Slovenije

  • 3

Halit Ergenc, zvezda ultrapopularne serije "Sulejman Veličanstveni", opljačkan je u Sloveniji, prenose turski mediji. Dok je popularni "Sulejman" pazario poklon za svoju suprugu u lokalnoj ljubljanskoj parfimeriji, nepoznati lopov uzeo mu je iz ruke novčanik i pobegao.

Ergenc je pokušao da ga sustigne, ali u toj nameri nije uspeo, iako su kamere zabeležile ovaj kriminalni delikt. U njegovom novčaniku nalazile su se sve kartice, kao i pozamašna svota novca.

Turski glumac se razočarao i odmah je odustao od gostovanja, pritom napustivši Ljubljanu.

Druga sezona "Sulejmana Veličanstvenog" uskoro će početi na "Prvoj" televiziji, a sve skandale iz popularne serije možete saznati ovde.

(Telegraf.rs/Dnevno.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    1. oktobar 2012 | 14:33

    Emoj Sulejmane i meni je u Sloveniji tj u Mariboru ukradena torba a unutra cetiri pasosa,vozacka,licna,pare,kartice,telefon,kamera i jos mnogo toga...moja porodica i ja smo se jedva izvukli iz Slovenije kao prosjaci bez para telefona kartica

  • Bejka

    2. oktobar 2012 | 12:29

    Ma to su ga pokrali "njegovi"................

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA