DOSLEDNA: Karleuša pre 12 godina slavila Boga, danas ga pljuje

Posle pevačicine kritike na račun patrijarha Irineja zbog njegovog zalaganja za zabranu gej parade reagovala i poznata "tviterašica" Pokojna Mileva, podsetivši na izjavu JK iz 2000, kada pozitivno govori o veri u Boga

  • 7

Jučerašnji dan na društvenoj mreži Tviter protekao je u kritici Jelena Karleuše upućenoj patrijarhu Irineju, jer se poglavar Sprske pravoslavne crkve zalagao da se zabrani "Parada Ponosa".

Posebno interesantan "tvit" pevačice bio je onaj u kome se direkto spominje patrijarh, odnosno verovanje u čarobno biće, odnosno u ovom slučaju - Bog.

Međutim, popularni "tviteraš" Pokojna Mileva, inače veliki kritičar Jelene Karleuše, nadovezao se na ovu misao supruge fudbalera Duška Tošića člankom iz časopisa "Svet" od 14. februara 2000, aludirajući na njen ateizam. Tekst prenosimo u celosti.

"Jelena Karleuša je, kao što već svi znaju, snimila novu ploču, a umesto čestitke za Novu godinu poručuje: 'Nisam krštena i nikada nisam bila verski opredeljena, ali otkako je sve ovo zadesilo moju zemlju Srbiju, mislim da sam promenila mišljenje. Shvatila sam da u veri leži neka snaga i da je to ono što ovom narodu nedostaje. Želim da Srbija i srpski narod u 21. veku uđu s verom u Boga i srpstvo, da se ne stide šta kažu Srbi. Želim mnogo srpske dece i to da se Bog u Srbiji nikada više ne zaboravi'".

Jelena je ubrzo odgovorila na novu "provokaciju".

S druge strane, nedavno se o Karleuši raspisala i još jedna popularna "tviterašica", Doživotna Premijerka.

Da li je na pomolu nova ratna konfuzijja između anonimne "tviterašice" ili pak nečija šala, ostaje nam da vidimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LAVINIJA LEVIC

    5. oktobar 2012 | 16:51

    Drage pokojnice,ne treba tako duboko proucavati divin opus.Sirota je sam svoj majstor i mora nekako medijski da [pre] zivi.uvek se sablonski vezuje za nesto aktuelno sto ispljuje,pa dobije naslovncu.Ona samo veruje u novac a sada ga je namirisala kod ovih sto ce proci neuparadjeni u cetiri zida.Nema tu veze ni Ivan,ni Bog ni patrijarh ni iko za koga se parazitski kaci.Samo lova pusta neostvariva.

  • najprovokator

    5. oktobar 2012 | 17:05

    dokle misle da pišu ko je šta rekao..daj bre smarate ovaj narod sa kretenima..

  • Serbischer Bandit

    6. oktobar 2012 | 00:44

    Vreme je da ti BOG pošalje paket!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA