TV "Avala" počela da vraća milionske dugove

Televizija "Avala" koja duguje više od 25 miliona dinara Republičkoj radiodifuznoj agenciji, počela je da namiruje dugovanja, a o sudbini "Avale" će se raspravljati na sednici Saveta RRA koja je planirana za 17. oktobar

  • 1

Iako je prošlog meseca izgledalo da će Televizija "Avala" skoro sigurno izgubiti dozvolu za emitovanje zbog više od 25 miliona dinara duga prema Republičkoj radidifuznoj agenciji (RRA), situacija se u međuvremenu promenila i "Avala" je počela da namiruje nagomilana dugovanja za naknadu za emitovanje. Kakva će biti dalja sudbina ove TV stanice znaće se posle sednice Saveta RRA koja je zakazana za 17. oktobar.

Po rečima Gorana Karadžića, zamenika predsednika Saveta RRA, situacija u vezi sa dugom "Avale" se definitivno menja na bolje.

- TV "Avala" je počela da otplaćuje dug, i iako se radi o manjim iznosima, naročito kada se ima u vidu ukupni dug koji se meri milionima, to je ohrabrujući početak. Od čelnih ljudi ove televizije dobili smo uveravanja da će do sednice Saveta RRA isplatiti polovinu, a možda i celu sumu koju nam duguju - rekao je Goran Karadžić za Telegraf.

(A.N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    9. oktobar 2012 | 02:32

    Dok nadležni ne otkriju koliko su Lekićka, Nemeček, Pančić i Mitrović novca izvukli iz TV Avala i budu kažnjeni za to, džabe sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA