"SANJAM DA SMO SKUPA MI”: Pogledajte novi spot Nine Badrić (VIDEO)

Popularna pevačica, koja 26. oktobra ima koncert u Beogradu, ekranizovala je numeru "Sanjam da smo skupa mi”. U crno-belom spotu Nina je u zagrljaju mladog hrvatskog glumca Leona Lučeva.

  • 0

Hrvatska pevačica Nina Badrić  predstavila je novi spot za pesmu "Sanjam da smo skupa mi”. Poput prave glumice, Nina je zablistala uz svog mladog glumačkog partnera, Leona Lučeva, koji se prvi put pojavljuje u nekom muzičkom spotu.

Za numeru "Sanjam da smo skupa mi”, Leon igra muškarca za kojim Badrićeva čezne. Osim što mu je pripala glavna muška uloga, mladom hrvatskom glumcu je ipak bio najveći izazov da bude mentor slavnoj pevačici. Leon smatra da Nina ima urođen dar za glumu.

Video-spot je sniman na predivnim lokacijama Opatije i Kvarnera i na trajektu za otok Cres.

- Ovo je bilo najlepše snimanje u mojoj karijeri. Leon je sjajan ne samo kao glumac nego i kao mentor. Vodio me je glumački kroz svaki kadar i scenu i mnogo mi je pomogao da dočaram emociju koju pesma nosi. Sigurno ću krenuti kod njega na glumačke radionice jer ima smisla uvek ulagati u sebe. Srećna sam što je pristao da bude glavna uloga ove moje muzičke priče i jedva čekam da publika vidi što smo napravili - rekla je pevačica.

Da podsetimo, Nina Badrić će 26. oktobra održati koncert u "Kombank areni".

Pogledajte spot za numeru "Sanjam da smo skupa mi”.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA