SRBIN U NOVOM BONDU: Milorad Kapor glumi u filmu "Skyfall" (VIDEO)

Beogradski glumac tumači ulogu kapetana broda, na kome se odigravaju jedne od najuzbudljivijih scena iz filma o tajnom agentu 007

  • 0

Srpski glumac  Milorad Kapor jedan je od protagonista u novom filmu o Džejmsu BonduSkyfall”. U 23. po redu ostvarenju o najpoznatijem agentu na svetu, ovaj Beograđanin tumači ulogu kapetana broda, na kome se odigravaju jedne od najuzbudljivijih scena iz filma.

Na velikom platnu, srpski glumac igra rame uz rame sa Danijelom Krejgom i Havijerom Bardemom.

Milorad Kapor je diplomirao 1998. godine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Osnivač je i direktor pozorišne trupe “2uplo dno” do kraja pozorišne sezone 2006/2007., a od 2007. trupe “Jorik”. Stalni je član drame Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu.

Film “Skyfall” biće premijerno prikazan na ovogodišnjoj reviji filmova "Cinemania",  koju će i zatvoriti 31.oktobra. Od četvrtka, 1.novembra novi film o agentu 007 biće na redovnom repertoaru svih bioskopa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA