Premijera filma o Nemanji Vidiću 31. oktobra u "Sava centru" (VIDEO)

Glavni junak filma ostvarenja "Artiljero" je 17-godišnji navijač pod nadimkom Mali, koji sanja da Nemanju Vidića iz Mančester junajteda vrati u Crvenu zvezdu

  • 0

Film "Artiljero" scenariste i reditelja Srđe Anđelića premijerno će biti prikazan 31. oktobra u "Sava centru", a u ovom ostvarenju glavne uloge tumače Jovan Kolarić, Nebojša Glogovac, Ana Konjović, Petar Božović, Zoran Cvijanović i drugi.

Glavni junak je Mali (Jovan Kolarić), vatreni navijač Crvene zvezde, koji upoznaje Anu (Ana Konjović) i otkriva joj svoj veliki plan o povratku Nemanje Vidića iz Mančester junajteda u Zvezdu. Iako svi na početku sa podsmehom gledaju na njegovu fiks ideju, naročito njegov stariji brat Zlaja (Nebojša Glogovac), Mali ne gubi nadu i uspeva da svoje okruženje ubedi u uspeh svog poduhvata.

Jureći za kapitenom Mančester junajteda, odjednom, Mali sam postaje heroj. Ana sve snima mobilnim telefonom i forsira srećan kraj.

Pogledajte trejler za film "Artiljero":

(Telegraf.rs)

http://www.telegraf.rs/jetset/385751-nemanja-vidic-dolazi-na-premijeru-filma-artiljero

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA