TELEGRAF OTKRIVA: Misici danas oduzimaju krunu, ipak je udata za tenisera!

Nikolina Bojić ipak će biti diskvalifikovana, a kruna mis Srbije, prema propozicijama, pripašće prvoj pratilji Aleksandri Doknić, aktuelnoj mis Telegrafa

  • 12

MISICA GUBI KRUNU! Nikolini Bojić danas će biti oduzeta titula mis Srbije, koju je osvojila prošle nedelje! Ona će, kako Telegraf saznaje, biti diskvalifikovana zbog braka sa kanadskim teniserom Frenkom Dančevićem, o čemu je naš portal već pisao.

Prema propozicijama, titula bi trebalo da pripadne prvoj pratilji Aleksandri Doknić iz Požarevca, inače aktuelnoj mis Telegrafa. Ovo bi danas zvanično trebalo da saopšti direktorka kompanije "Mis Ju" Vesna de Vinča.

U ovoj kompaniji, međutim, danas nisu hteli ni da potvrde ni da demantuju našu informaciju, uz opasku da će "ubrzo sve biti poznato". Ono što su nam u "Mis Ju" priznali jeste da već danima nisu videli Bojićevu, koja se juče nije pojavila na dogovorenom sastanku, na kojem je trebalo da dostavi dokaze o svom bračnom statusu. Umesto toga, lepotica iz Kule ovlastila je advokata koji će u njeno ime pregovarati sa kompanijom "Mis Ju".

Ova informacija zatekla je kompaniju, koja je uzvratila istom merom - advokatom.

- Očigledno da su stvari oko Nikoline Bojić, zasad zvanične mis Srbije, mnogo zamršenije nego što se moglo pretpostaviti. Komunikacija preko advokata je veoma ozbiljna stvar  i u ovom slučaju otvara niz sumnji i pitanja. Zato smo sledeći korak prepustili našem advokatu, koji bi trebao do srede da nas obavesti o ishodu razgovora, kada ćemo i moći da obavestimo javnost o daljem statusu Nikoline Bojić, ističu za Telegraf u kompaniji "Mis Ju".

Oni dodaju da su poslednji videli Nikolinu u sredu uveče, kada se Vesni de Vinči požalila na zdravstvene probleme i iscrpljenost. De Vinča je tada predložila da joj pošalje kompanijskog lekara, što je ona odbila.

- Nikolina je trebalo u nedelju da dođe do naših prostorija da analiziramo postojeću situaciju. Tada je trebalo da nam na uvid dostavi dokaze u vezi svog bračnog statusa. Mi smo joj verovali na reč, bili smo toliko ubeđeni da će dokazati ono u šta nas je ubeđivala,da smo planirali i konferenciju za medije, na kojoj je trebalo da prisustvuje i Frenk Dančević. Međutim, desilo se nešto sasvim neočekivano. U nedelju  smo dobili SMS poruku da je Nikolina dala ovlašćenje advokatu, i da će sa nama dalje kontaktirati isključivo na taj način, kažu pomalo razočarano u "Mis Ju".

Da podsetimo, cela zavrzlama oko misice nastala je kada je u medijima objavljeno da je udata za kanadskog tenisera Frenka Dančevića, što se kosi sa propozicijama takmičenja. Bojićeva je tada za naš portal demantovala da je u braku, uz konstataciju da "prstenje ilii burme ne znače venčanje".

To nije bio i jedini greh koji se Bojićevoj stavlja na dušu. Naime, dodatnu kontroverzu izazvale su i golišave fotografije, koje je Nikolina snimila za novosadsku modnu agenciju "Biznis model". 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dalisa

    16. oktobar 2012 | 06:00

    A MUZ JOJ ""OBOZAVA""" SRBE ISTO KAO I NJEGOV TATA , PA SE TATA I NA KRAJU SKORO ODREKAO NJEGA KAD SE SA NJOM OZENIO , A ONA I NIJE TAKO LEPA DA BI BILA MISICA SRBIJE , A JA BI JOJ ZABRANIO ULAZAK U SRBIJU JER JE LAGALA CITAVU NACIJU PA I SVET!!!!

  • neko iz mase

    15. oktobar 2012 | 23:20

    pa i ljepsa je ona druga djevojka ...

  • Danko

    16. oktobar 2012 | 09:43

    posle Vedrane i Jelene Markovic, svaka devojka moze poneti titulu miss u zemlji Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA