9

ZVANIČNO: Aleksandra Doknić nova mis Srbije (FOTO)

Posle odustajanja Nikoline Bojić, mlada Požarevljanka, doskoro prva pratilja, promovisana je u najlepšu devojku Srbije

Aleksandra Doknić, donedavno prva pratilja i aktuelna mis Telegrafa, zvanično je proglašena za novu mis Srbije. Mladoj Požarevljanki pripalo je ovo laskavo priznanja posle odustajanja doskorašnje misice Nikoline Bojić,

Posle krunisanja u najlepšu devojku Srbije, Aleksandra se zahvalila svim prisutnima i istakla da će reprezentovati Srbiju na najbolji mogući način.

– Najpre, zahvalila bih se svim prisutnima. Nisam očekivala ovakav splet događaja. Nikolina je zaslužila titulu i žao mi je što nije iskoristila svoju priliku.Sada me očekuje težak period i imam pozitivnu tremu. Trudiću se da predstavim Srbiju na najbolji mogući način – rekla je nova mis Srbije.

Na konferenciji za medije, predstavnici kompanije “Mis Ju” rekli su da još nisu dobili nikakvu informaciju o bračnom stanju  bivše misice Nikolina Bojić, koja se već danima ne oglašava.

– Do danas nismo dobili nikakvu informaciju o tome da li je Nikolina Bojić udata ili ne. Jedino smo preko njenog advokata dobili saopštenje da je razlog njenog odustajanja celokupna slika u medijima koja je stvorena oko nje – rekla je Milanka Đorđević, potpredsednica kompanije “Mis Ju”, i dodala da pravni zastupnik njihove kuće još ispituje taj slučaj.

Da podsetimo, takmičenje Mis sveta 2013 održaće se sledeće godine na Baliju.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Aleksandra Doknić, Mis Srbije, Miss Yu, Nikolina Bojić
Popularni komentari
 • G
  Gogi

  Pored toliko lepsih devojaka bas ova da pobedi, ne razumem.

 • e
  ema

  Kako se te vi ljudi ljubomorni,pa da cvek ne poveruje!!! Te dervojke da nisu lepe,ne bi se plasirale u top 24 !!!! Kapiram ja da su ukusi razliciti,ok ne mora vama Aledkandra Doknic da bude najlepsa,ali da neko kaze da nije lepa,taj ili nema ukusa ili joj jako zavidi !!! Svake godin ista prica, `Ima lepsih,ima lepsih` PA NEKA SE PRIJAVE TE `LEPSE` !!!

 • i
  izt

  I kod nje su preterali sminkeri. Ovako se odavno ne sminka.

foto dana

video dana