POTVRĐENO PISANJE TELEGRAFA: "Depeche Mode" 19. maja u Beogradu! (VIDEO)

Članovi britanskog benda su na pres konferenciji u Parizu i zvanično potvrdili da će naredne godine svirati na Ušću. Prodaja ulaznica po ceni od 2.990 do 9.990 dinara počinje u ponedeljak, 29. oktobra

  • 2

SPREMITE SE ZA LUDNICU! Kao što je Telegraf ekskluzivno najavio, fenomenalni bend "Depeche Mode" na proleće dolazi u Beograd, a popularni Britanci su na današnjoj konferenciji za medije u Parizu potvrdili da će nastupiti 19. maja na Ušću!

Prodaja ulaznica počinje u ponedeljkak 29. oktobra, u 12 časova preko sajta Gigstix.com. Za najbrže fanove obezbeđen je veoma ograničen broj promotivnih ulaznica po ceni od 2.990 dinara. Kada se promotivne ulaznice rasprodaju, regularna cena ulaznica za parter iznosiće 3.990 dinara. Karte za fan pit koštaju 5.990 dinara a VIP ulaznice 9.990 dinara.

Dejv Gahan, pevač sastava "Depeche Mode" je uputio poruku srpskim fanovima povodom otkazivanja njihovog koncerta koji je trebalo da bude održan u maju 2009. u Beogradu.

- Izvinite! Nadamo se da se to neće desiti ovoga puta i obećavam da ćemo vam to nadoknaditi - izjavio je Dejv Gahan, koji je zajedno sa Martinom Gorom i Endrjuom Flečerom strpljivo odgovarao na pitanja novinara i fanova iz celog sveta.

Na pitanje kako su uspeli da ostanu zajedno 32 godine, članovi benda "Depeche Mode" su odgovorili:

- Snagu dobijamo jedan od drugog, muzike i naravno, publike. Zato uspevamo da opstanemo zajedno, iako smo imali mnogo uspona i padova.

Inače, "Depeche Mode" turneju započinju 7. maja u Tel Avivu, a osim nastupa u Beogradu, bend će svirati i u regionu - u Budimpešti 21. maja i u Zagrebu 23. maja, a evropski deo turneje se završava 29. jula koncertom u Minsku.

Na ovoj turneji "Depeche Mode" će predstaviti i novi album, koji, doduše još nema ime, a ploča će biti objavljena na proleće naredne godine.

Informacije o cenama karata i kada počinje prodaja biće objavljene uskoro, a odbrojavanje do maja može da počne. Ono što je sigurno jeste da će prvi koncert grupe "Depeche Mode" u Srbiji biti pravi spektakl koji se ne propušta, jer ko zna kada ćemo ponovo imati priliku da uživo čujemo jedan od najboljih svetskih koncertnih bendova i na delu vidimo harizmatičnog Gahana koji publiku može da zapali jednim pokretom ruke.

A kako to izgleda uživo, "Personal Jesus" u Barseloni:

(A.N./V.Đ./Foto: Vikipedija, Print skrin)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • karakondzula

    23. oktobar 2012 | 13:59

    Vrh senzacija, "bivsi" narkoman sa ostalim zombijima,a ljudi nemaju 'leba da jedu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA