DACO, LJUBAVI MOJA: Slavoljub, legenda "Slagalice", posvetio pesmu voditeljki Danijeli Pantić! (VIDEO)

Legendarni Slavoljub Petrović, najgori takmičar u istoriji "Slagalice", nekadašnjoj voditeljki ovog kviza posvetio je četiri ljubavne pesme u kojima iskazuje svoju iskrenu ljubav prema Danijeli

  • 1

BOLJE STIH NEGO SKOČKO! Slavoljub Petrović, čovek koji je došao tiho i ušao u legendu kao prvi takmičar koji je "Slagalicu" završio "u minusu", tačnije sa neverovatnih  -5 poena, odlučio je da batali komplikovane asocijacije, skočka i slične igrice i rešio da se posveti - poeziji! A nekoliko ljubavnih pesama u kojima izražava svoju večnu, i na njegovu veliku žalost, neuzvraćenu ljubav, posvetio je, a kome drugom nego Danijeli Pantić, nekadašnjoj voditeljki "Slagalice"!

Tokom dugih besanih noći, Slavoljub je u naletu inspiracije, gonjen ljubavnim poletom, Pantićevoj napisao čak četiri pesme "Kaži dušo kad ću doći", "Danijela, zlato moje", "Ja sam meda" i "U šabačkom kraju". A stihovi, ka' u Njegoša:

Ove noći sedim sam, čekam Danijelu nepospan,

Danijela mila moja, otvori mi vrata svoja.

ili

Ja sam meda, meda, karakter mi je od reda,

veđe su mi sve veće, nosim Daci cveće u proleće.

Iako je u popularnom kvizu prošao k'o bos po trnju, i to dva puta (u drugom učešću je dogurao do nula poena), to nije umanjilo Slavoljubovu opčinjenost Danijelom Pantić, kao ni činjenica da ona više ne vodi "Slagalicu"... Uostalom, lepo kažu da ljubav ne zna za granice.

Genije poezije, koji je rođen u Konaticama, tvrdi da je završio jedan, upisao još tri fakulteta, aktivno se bavi politikom, godinama se bori protiv vetrenjača, a ako želite još nešto da saznate o ovom multimedijalnom umetniku, to možete uraditi na njegovom sajtu.

Pogledajte video-snimak Slavoljubovog kultnog nastupa u "Slagalici":

(A.N./Foto: Slavoljubpetrovic.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anonimus

    27. novembar 2012 | 05:05

    prica kao da mu je neko zavrnuo jaja..hahaha...vidi se da je glup..kako li je tek zavrsio fax, to je pravo pitanje :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA