DOBILA 1001 RUŽU: Severina ima novog udvarača?

Hrvatska pevačica je nakon nedavnog nastupa u Frankfurtu dobila romantičan poklon od menadžera Aleksandra Glišića

  • 2

Severina Vučković je nedavno održala koncert u Frankfurtu zajedno sa Draganom Mirković, a posle nastupa u tom nemačkom gradu dobila je od menadžera Aleksandra Glišića 1.001 ružu.

Njegov gest izazvao je osmeh hrvatskoj pevačici, koja je nedavno raskinula sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem. Inače, Glišić je organizovao koncert ovih dveju pevačica u Frankfurtu.

- Aleksandar se potrudio da Severini tokom njenog boravka u Frankfurtu ništa ne nedostaje. Obasipao ju je pažnjom i poklonima. Iz njihovog odnosa bilo je jasno da ih veže nešto više od saradnje i prijateljstva. On joj je posle koncerta poklonio 1.001 ružu. Kad je Severina pročitala poruku, Aci je uputila osmeh – rekao je neimenovani sagovornik za "Kurir".

Severina je uživala u pažnji kojom ju je obasipao menadžer. Aleksandar Glišić potvrdio je da je poslao Severini cveće.

- Severinu poznajem godinama. Ja sam joj kupio ruže! Eto, toliko! – rekao je kratko menadžer.

Aleksandar Glišić važi za jednog od uspešnijih menadžera i već godina sarađuje sa najvećim estradnim zvezdama. On je upravo organizovao Cecin koncert u Frankfurtu, što je bio njen prvi nastup posle odsluženja kazne kućnog zatvora.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    25. oktobar 2012 | 14:18

    Bas je dugo patila, izgubila je jadnica glas, a onda se u Frankfurtu nenadano pojavio ?! Verovatno zbog promene klime, a i pred nastup ne vari cigaretu na cigaretu. Jedan se otego, a drugi protego, tako to ide. Ona stvar nije od sapuna, nece se potrositi, za svakog po malo !

  • MisterNo

    25. oktobar 2012 | 11:29

    Seve ima novog sponzora. . .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA