ROK SPEKTAKL: "Zabranjeno pušenje" 29. novembra u Domu omladine

Ulaznice za koncert popularne sarajevske grupe su u prodaji po ceni od 1.000 dinara, a po toj ceni će moći da se kupe do 18. novembra

  • 0

Popularna sarajevska grupa "Zabranjeno pušenje", na čelu sa Sejom Seksonom, nakon zapaženog nastupa na ovogodišnjem "Bir festu", održaće koncert 29. novembra u beogradskom Domu omladine, najavila je  zagrebačka koncertna agencija "Dik-koncert".

Datum koncerta, kako je navedeno, odabran je zbog godišnjice drugog zasedanja "AVNOJ"-a i "udaranja temelja državi koje više nema".

Istim povodom 26. novembra u holu Doma omladine biće otvorena izložba "Novi primitivizam", koja će trajati do koncerta.

Ulaznice za koncert su od danas u prodaji po ceni od 1.000 dinara i po toj ceni će moći da se kupe do 18. novembra. Od 19. do 29. novembra ulaznice će se prodavati po ceni od 1.200 dinara, dok će na dan koncerta na ulazu u Dom omladine koštati 1.400 dinara.

Bend, koji je nastao 1980. godine od grupice klinaca koji su išli zajedno u gimnaziju u Sarajevu, "delili ulicu" i svirali u garaži, trenutno iza sebe ima devet studijskih albuma, tri kompilacije i dva "lajv" albuma.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA