SKUP RAZVOD: Bivša supruga traži od Kežmana 6.000.000 evra!

Kako bi se razveo od supruge Emilije, bivši fudbaler će morati poprilično da odreši kesu

  • 5

Da bi se Mateja Kežman zvanično razveo, treba da odreši kesu, i to poprilično. Kako prenosi dnevni list "Kurir", njegova supruga Emilija zahteva polovinu njegovog procenjenog bogastva, što iznosi 6.000.000 evra. Da podsetimo, par se rastao pre nekoliko meseci, a razvod još nisu ozvaničili.

- Matejino bogatstvo procenjeno je na 12 miliona evra, uključujući i nekoliko nekretnina. Sve to je stekao tokom zajedničkog života sa Emilijom. Kad su se upoznali, on je bio samo još jedan talentovani dečak kog je klub poslao u Pirot na kaljenje. Ona je bila uz njega tokom stvaranja karijere, pratila ga je, podržavala u svemu i rodila mu troje dece, Lazara, Jakova i Aleksandru. Zbog svega toga ona smatra da joj pripada najmanje polovina stečene imovine. Prostom računicom dolazi se do toga da bi Kežmana razvod koštao 6.000.000 evra – rekao je izvor blizak Kežmanu i njegovoj novoj devojci  Mariji Perković iz Zemuna.

Kako piše ovaj list, Mateja i Marija razmišljaju o bebi, međutim, nova devojka bišeg fudbalera ne želi da mu rodi dete dok se on zvanično ne razvede.

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimi

    10. novembar 2012 | 13:38

    da ona se borila ,ona je trcala ,krvarila ,povredjivala se ,trpela sve na terenu... njoj treba sve da ide ,on je sedeo kuci i cuvao decu...

  • ana

    10. novembar 2012 | 07:30

    jel sve zajedno steceno?molim lepo,pola je posteno...

  • joko

    10. novembar 2012 | 01:23

    da sam ja na njenom mestu uzela bi mu sve,taj ne zasluzuje nista....krelac jedan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA