KO ĆE NA EVROSONG? Nataša Bekvalac i Marija Šerifović u trci za odlazak u Švedsku!

- Pobedila sam 2007. godine i ne bih mogla da se zadovoljim drugim ili trećim mestom. Ako RTS odabere Natašu, želim joj svu sreću - izjavila je Marija Šerifović

  • 8

Pevačice Nataša Bekvalac i Marija Šerifović glavne su kandidatkinje za predstavnika Srbije na Evrosongu, koji će biti održan sledeće godine u Malmeu!

Marija Šerifović je donedavno važila za glavnog favorita, jer mnogi smatraju da ona može ponovo dovesti "Pesmu Evrovizije" u Beograd. Ipak, pojavili su se i oni koji su ubeđeni u to da bi nas dostojanstveno predstavila i Bekvalčeva.

- Plasman Marije Šerifović u Švedskoj nijednog momenta nije doveden u pitanje, ali ni Nataša Bekvalac ne bi bila loš izbor. Naprotiv. Marija ima jači vokal, ali i Nataša dobro peva. Takođe, njena pojava i vladanje scenom teško da nekoga mogu ostaviti ravnodušnim. Biće teško odlučiti, ali za koju god da se opredele, neće pogrešiti - navodi izvor blizak RTS.

Nataša Bekvalac ove navode nije želela da komentariše, dok Marija Šerifović kaže da nema ambicije da se ponovo takmiči na Evrosongu.

- Razumem da neko smatra da bih mogla da postignem uspeh na Evroviziji, ali nemam takve ambicije. Pobedila sam 2007. godine i ne bih mogla da se zadovoljim drugim ili trećim mestom. S druge strane, mislim da bi trebalo da se vrati Beovizija, to je pošteniji način izbora - poručila je Šerifovićeva, i dodala da Nataši Bekvalac, ako je RTS odabere, želi svu sreću.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA