ĆAZIM VOLI PEVAČICE: Natin bivši dečko tražio da upozna Cecu!

Kontroverzni albanski biznismen Ćazim Osmani, koji je prošle godine bio u vezi sa Natašom Bekvalac, u subotu je u Beču sačekao Cecu u bekstejdžu i tražio da se upozna s njom

  • 4

Kontroverzni albanski biznismen Ćazim Osmani Feliks, po svemu sudeći, slab je na srpske pevačice! Bivši dečko Nataše Bekvalac bio je u subotu veče u Beču na koncertu Svetlane Cece Ražnatović, pevao je sve njene pesme, a posle nastupa je tražio od organizatora da ga upoznaju sa Cecom, i želja mu je ispunjena.

 Kada je završila koncert, Ceca se u pratnji obezbeđenja, prijatelja i ćerke Anastasije vratila u bekstejdž, gde je bila priređena večera, ali se neočekivanu tu pojavio i Ćazim.

- On je zakupio jedan od VIP stolova, gde je bio u društvu prijatelja i nekoliko devojaka. Naručio je nekoliko flaša šampanjca i, dok su njegovi prijatelji razgovarali, Ćazim je opčinjeno gledao u Cecu i zajedno s njom pevao sve njene hitove. Posebno je bio oduševljen kada je Ražnatovićeva počela da peva "Đurđevdan". Tada je, a potom i u više navrata kasnije, mobilnim snimao našu pevačicu i njen nastup - priča jedan od prisutnih i dodaje:

- Kada je Ceca završila nastup, odmah se uputila u bekstejdž, gde je bio postavljen veliki sto za večeru, a tamo se već nalazio i Ćazim. Međutim, Ceca je otišla u svlačionicu i šminkernicu, gde je provela narednih pola sata odmarajući i razgovarajući sa ćerkom i saradnicima. Bivši Natin dečko strpljivo je čekao da se njegova omiljena pevačica pojavi, a potom je zamolio organizatore da ih upoznaju i slikaju zajedno. Ceca je, kao što bi i sa svakim svojim obožavaocem postupila, pozirala, a Osmani joj je udelio bezbroj komplimenata, na šta se ona samo osmehnula i zahvalila. On je potom napustio prostor u kom je bila večera, a pevačica je nastavila druženje sa ćerkom i prijateljima.

(Telegraf.rs / izvor: Press)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pedja

    13. novembar 2012 | 21:15

    navikla je ona na siptare,nece joj biti prvi put!

  • ja

    13. novembar 2012 | 11:26

    Pa nije čovek lud, zna šta on šta valja, sa plavuše na crnu i to kakve plavuše na KAKVU crnku.

  • Stevo

    13. novembar 2012 | 18:46

    samo iz.j.e.b.i barabo i ostavi, tako im i treba... hehe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA