IPAK DOLAZI: Ognjen intervjuiše Džej Lo u emisiji "Amidži šou"!

Latino diva gostovaće u popularnoj emisiji televizije "Pink", pošto su ona i njen menadžment prihvatili predlog da intervju bude održan u Beogradu

  • 3

Svetska muzička zvezda Dženifer Lopez dogovorila se sa Ognjenom Amidžićem da će 20. novembra, na dan svog koncerta u "Kombank areni", ipak doći u studio u Šimanovcima i biti njegova gosća u emisiji "Amidži šou".

Poznati voditelj televizije "Pink" boravio je prethodnih dana u Istanbulu, gde je sa organizatorima beogardskog koncerta "Skaj mjuzikom" i pevačicama Jelenom Tomašević i Eminom Jahović bio specijalni gost na koncertu Džej Lo, posle čega je usledio dogovor da se intervju koji je bio zakazan u Turskoj odloži za 20. novembar, kada će ona biti specijalna gošća u "Pinkovom" velelepnom studiju.

- Na koncertu u Turskoj bilo je sjajno! Dženifer je ispunila sva moja očekivanja. Iako smo dogovorili da tamo uradimo intervju, njoj i njenom menadžmentu  iznet je  predlog cele emisije i prikazan studio i scenogrfaija, zbog čega se ona oduševila i donela odluku da na dan koncerta u Beogradu dođe u Šimanovce, gde ćemo snimiti "Amidži šou". Ta emisija biće emitovana 27. novembra na "Pink" televiziji - rekao je Ognjen Amidžić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosnjak

    16. novembar 2012 | 09:48

    Sigurno je privukla lepota Amidzica pa je prihvatila.

  • no comment

    16. novembar 2012 | 07:00

    ma znam je, laže.i meni je OBEĆALA pa slagala(a tako sam imao želju)

  • joko

    16. novembar 2012 | 00:52

    nece ona dati nikakav inervju evo ne zvala se ja joko....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA