LUKSUZNO: Džej Lo u predsedničkom apartmanu od 140 kvadata!

Popularna pevačica odsešće u hotelu "Metropol Palas", gde će boraviti tokom posete Beogradu

  • 2

Latino diva Dženifer Lopez, koja će nastupiti 20. novembra u beogradskoj "Kombank areni", boraviće u luksuznom hotel "Metropol Palas", saznaje Telegraf. Naime, popularna pevačica je pre mesec dana od organizatora koncerta u Srbiji "Skaj mjuzika" tražila da joj pošalju spisak hotela, kao i privatnih vila na Dedinju, ali se pre tri dana ipak odlučila da odsedne u predsedničkom apartamnu hotela "Metropol".

Kako saznajemo, Dženifer je sa svojim menadžmentom pažljivo pregledala sve hotele i odlučila se za "Metropol". Za nju i njenu porodicu je spreman predsednički apartamn od 140 kvadrata, koji ima salu za sastanke i veliki đakuzi u kupatilu. Ispred aprtmana biće postavljeno specijalno obezbeđenje, a u svakoj prostoriji će se nalaziti po 100 belih ruža kako je Dženifer zahtevala.

Inače, ovaj apartman hotela "Metropol", koji je nedavno renoviran, a u kojem su odsedala imena poput Sofije Loren, Elizabet Tejlor, Luja Armstronga, Kirka Daglasa i Roberta de Nira, dizajnirala je kompanija "MKV" iz Londona. Džej Lo će u aprtamanu čekati i napitak "Antikilogram 6 u 1", koji je specijalno proizveden za nju, a koji će koristiti i tokom nastupa - navedeno je u "Skaj mjuziku".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baki

    19. novembar 2012 | 06:52

    Mogla je da uzme odličnu sobu u hotelu železničar. Jeftina, čak ima i krevete za spavanje.

  • kiki

    18. novembar 2012 | 23:27

    kakav luksuz u metropolu!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA