POSLE 20 GODINA: Halid Bešlić 8. marta u "Areni"! (VIDEO)

"Istina je da je koncert u Beogradu zakazan. Mislim da je Dan žena dobar datum jer žene su mene uvek volele da slušaju", rekao je Bešlić

  • 1

Popularni bosanski pevač Halid Bešlić će, kako navodi portal "Svet", naredne godine održati veliki koncert u Beogradu, najverovatnije u "Kombank areni"!

- Istina je da je koncert u Beogradu zakazan. Još se ne zna tačana lokacija, mada će biti u "Areni" i gotovo sigurno 8. marta. Mislim da je to dobar datum, jer je Dan žena, a žene su mene uvek volele da slušaju. Ja sam dao svoj pristanak, sada je samo na organizatorima da odluče gde će se koncert raditi i kada, mada ja verujem da će biti ovo što sam rekao kada su datum i mesto u pitanju - izjavio je Halid Bešlić, kome će ovo biti prvi nastup u Beogradu nakon više od 20 godina.

Podsećanja radi, Bešlić je važio za jednog od najpopularnijih i najtiražnijih folk pevača nekadašnje Jugoslavije, a i danas se slušaju njegovi veliki hitovi "Neću, neću dijamante", "I zanesen tom ljepotom", "Eh, kad bi ti" i "Mostovi tuge".

Pogledajte kako "Neću, neću dijamante" zvuči uživo:

(Telegraf.rs / izvor i foto: Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    21. novembar 2012 | 18:56

    Konacno! Bice to koncert za uzivanje, unapred obecavam sebi da cu ici...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA