EMISIJA "ĆIRILICA": Tema "Ko je ko u medijima?"

Gosti Milomira Marića biće Antonije Kovačević, glavni urednik portala „Telegraf“, Saša Milovanović, glavni urednik "Kurira", Dragan Vučićević, glavni urednik "Informera" i Dejan Vukelić, glavni urednik "ALO!"

  • 2

Prvi put će svi glavni urednici najtiražnijih novina na jednom mestu govoriti o temi: Ko je ko u medijima?

Vanredno izdanje "Ćirilice", koja je na programu u četvrtak u 20.30 na televiziji "Hepi", ugostiće: Sašu Milovanovića, glavnog odgovornog urednika "Kurira", Dragana Vučićevića, glavnog odgovornog urednika "Informera", Antonija Kovačevića, glavnog odgovornog urednika portala „Telegraf“ i Dejana Vukelića, glavnog odgovornog urednika "ALO!" novina.

Oni će dati odgovore na pitanja koja su do sada uglavnom ostajala bez odgovora: Ko se krije iza oditovanja tiraža i mogu li biti namešteni? Da li su jedni mediji pokretani da bi se gasili drugi? Ko su finansijeri vodećih srpskih novina? Zašto se novine gase preko noći i ko se krije iza tih poteza?

- Bio sam prijavljen da sam radio kod Krasnićija, kao savetnik i to sam slučajno saznao – rekao je Antonije Kovačević, glavni urednik portala „Telegraf“. – I Vučićević je, kao portparol.

- Ja nisam – demantovao je Vučićević, koji je tvrdio da je Ringier ekipa iznela gomilu neistina o njegovom radu u novinarstvu.

Studio emisije „Ćirilica“ na televiziji "Hepi", u jednom trenutku postao je arena za glavne urednike, koji su hteli da zaštite svoju uređivačku politiku i objasne da su priče koje kolaju po javnosti – poluistine!

Konačno, na svetlost dana, iz usta najupućenijih, direktnih aktera, izašle su sve istine, koje su bile strogo čuvane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA