DŽEJ LO: Koncert u Beogradu mi je bio jedan od najboljih! (VIDEO)

"Bilo je fenomenalno, divna publika, mnogo dece... Mislim da je ovo jedan od tri najbolja nastupa", rekla je Lopezova u intervjuu Ognjenu Amidžiću

  • 1

Dženifer Lopez  je u utorak uveče održala svoj prvi koncert u Srbiji pred 18.000 ljudi u "Kombank Areni". U ekskluzivnom intervju datom  Ognjenu Amidžiću latino diva je istakla da joj u spektakl uBeogradu bio jedan od tri najbolja nastupa.

- Bilo je fenomenalno, divna publika, mnogo dece... Mislim da je ovo jedan od tri najbolja nastupa - rekla je Lopezova voditelju televizije "Pink".

Na pitanje koji joj je najbolji momenat večeri, pevačica je navela da ih je bilo pregršt:

- Bilo je toliko lepih trenutaka... Možda kada su mi dali jastuk na kome je pisalo "Volim te". Znate, volim kada između pevanja i igranja komuniciram sa ljudima, kada se rukujemo... To su mi omiljeni delovi - naglasila je pevačica, čije je koncert u Beogradu bio poslednji na evropskoj turneji.

Da podsetimo, celokupan intervju sa Dženifer Lopez moći ćete da pogledate 27. novembra u emisiji "Amidži šou" na televiziji "Pink".

Pogledajte deo razgovora.

(Telegraf.rs / foto: Jutjub / video: pinkonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA