ZAVERA: Amiždić tvrdi da su poznati pevači plaćeni da kritikuju koncert Džej Lo! (VIDEO)

- Ja znam da su pojedini poznati i priznati pevači bili plaćeni i instruirani da pričaju negativne stvari o koncertu Dženifer Lopez. Verovatno zato što kuće koje stoje iza njih nisu uspele da naprave neku priču sa njom - rekao je voditelj u svojoj emisiji "Amidži šou"

  • 2

Popularni voditelj Ognjen Amidžić izneo teške optužbe na račun kritičara koncerta Dženifer Lopez, koji se pre sedam dana održao prvi put u Beogradu.

- Kada se kod nas desi nešto tako veliko, onda odmah krenu i neke negativne priče i komentari. Jedan od tih jeste priča koja je potekla kao da je ona (Dženifer Lopez) pevala na plejbek i da su tu neke stvari bile nameštene i fejk - istakao je Ognjen svojoj emisiji "Amidži šouu".

Popularni voditelj je potom zamolio svog gosta i organizatora koncerta svetske dive u Beogradu da otkrije šta je istina i da li je Dženifer Lopez pevala na plejbek.

– Mi smo imali jedno sto pitanja na našem sajtu u vezi sa tim da li je Dženifer Lopez pevala na plejbek. I evo iz prve ruke odgovorno tvrdim - ne, nije pevala na plejbek. Ona je zaista pevala na koncertu - izjavio je Milenko Škarić iz produkcijske kuće "Sky music", koji je dodao da su možda neki pomislil da je ona pevala na plejbek jer su sticali utisak na osnovu videa koji je uporedo puštan na koncertu i koji je kasnio sekundu u odnosu na nastup, ali da to nema veze i da je ona zaista pevala uživo i ceo njen bend je svirao uživo.

Posle ove izjave organizatora, Amidžić je rekao da zna zašto su se pojavile negativne konotacije u vezi sa ovim koncertom.

Ja znam da su pojedini poznati i priznati pevači bili plaćeni i instruirani da pričaju negativne stvari o koncertu Dženifer Lopez. Verovatno zato što kuće koje stoje iza njih nisu uspele da naprave neku priču sa njom. Ali bože moj, mi smo takva sredina pa su takve stvari moguće, a ujedno je to malo i tužno. Svako ko je barem malo obratio pažnju na priču i na pevanje, mogao je da čuje da ona peva uživo, jer se tu čuje da je ostajala bez daha, a da je to bio živ nastup čulo se i dok je Dženifer Lopez igrala - rekao je Amidžić.

Pogledajte intervju sa Dženifer Lopez

(Telegraf.rs/izvor. Pulsonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    28. novembar 2012 | 20:34

    Ognjen Amidzić ima duševnih problema, da popije jednu pilulicu kako bi smirio strasti. Koga više briga za Jeje Lo, ona je "Arenu" napunila, a to je i bio cilj. Dali se ona plejbeči ili ne, malo je važno. Koncert ima veoma dobru prolaznu ocenu, a Ognjen bi sada u rat sa vetrenjačama. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, a moje je da Đenifer peva na plej bek jer malo ko bi izdržao pevati i izvoditi plesne koreografije, a da ne felša u pesmi. Ako je vrli voditelj doveo (kao) stručnjaka za scenu, onda je i u pravu. Ma nije nego. Ognjene objasni raji ko ti drma kafez ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA