KRALJEVSKI: Ceca, Seve i Čola glavne zvezde "Hello" nagrada (FOTO)

U Kraljevskom dvoru u Beogradu dodeljena su priznanja za "Ličnosti" 2012. godine u organizaciji poznatog magazina.

  • 13

GLAMUROZNO! U Belom dvoru u Beogradu održana je ceremonija dodele nagrada časopisa "Hello". Ova prestižna manifestacija okupila je istaknute ličnosti iz sveta sporta, muzike, filma, umetnosti, televizije i mode, a domaćini prijema za "Ličnosti" 2012. godine bili su  njihova kraljevska visočanstva prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina Karađorđević.

Kao što je napomenuto, ceremoniji je prisustvovao krem ovdašnje estrade, najpoznatije ličnosti koje su iz minuta u minut pristizale u Kraljevski dvor. Među zvanicama su bili: Svetlana Ceca Ražnatović, Severina Vučković, Zdravko Čolić, Vlade i Snežana Divac, Andrija Prlainović, Radoš Bajić, Goca Tržan, Nikolina Pišek, Suzana Mančić i mnogi drugi.

Oni su prvobitno pozirali mnogobrojnim fotoreporterima, da bi kasnije prisustvovali ceremoniji dodele nagrada, koji je vodio bračni par Nina Radulović Lečić i Branislav Lečić.

Pevačice Severina Vučković, Svetlana Ceca Ražnatović, glumci Frano Lasić, Miloš Biković, sportista Andrija Prlainović, voditeljka Maja Nikolić samo su neki od laureata časopisa "Hello".

Nakon ceremonije usledio je svečani koktel u prostorijama Belog dvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • komsija

    30. novembar 2012 | 00:16

    a seve sa baaas prigodno obuka...

  • Majalena

    30. novembar 2012 | 00:58

    Ma ne mogu da vjerujem sto je Severina obukla.Je li ovo moguće?

  • ina

    30. novembar 2012 | 06:57

    iznenadila me severina, dosla je neprimereno obucena, kao da je krenula u cirkus. obicno je besprekorno obucena, ova haljina od sinoc potpuni pronasaj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA