HUREM SE VERILA: Merjem Uzerli se udaje za turskog milionera!

Crvenokosa glumica će se uskoro venčati sa 17 godina starijim biznismenom Kanom Atešom, koji je svojevremeno bio i turski vaterpolo reprezentativac

  • 4

Glumica Merjem Uzerli, koja se proslavila ulogom sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", uskoro će se udati za turskog milionera Kana Ateša, a crvenokosa lepotica je nedavno ponosno pokazala raskošni zlatni verenički prsten, ukrašen belim kamenjem u obliku suze.

Dvadesetdevetogodišnja Merjem i 17 godina stariji Kan, već su počeli sa pripremama za venčanje koje će sigurno biti jedan od događaja godine u Turskoj. Ateš se inače bavi finansijama, a zanimljivo je da je svojevremeno odigrao 125 utakmica za tursku vaterpolo reprezentaciju!

Merjem, koja je rođena u Nemačkoj, kaže da joj se život nakon dolaska u Tursku promenio iz korena.

- U svojoj najgoroj fazi nisam tri nedelje izašla iz kuće, osim u nabavku hrane. Te tri nedelje sam uglavnom plakala, nisam se čak ni tuširala i ko zna kako bi sve završilo da me jednog dana nije nazvala Hajlan Dujar, turska glumica i producentkinja koju sam upoznala u pozorištu. Govorila mi je o snimanju nekog istorijskog serijala, na šta sam joj odgovorila da ja sigurno nisam pravi izvor za taj posao zbog mog lošeg turskog. Nakon pola sata, ponovo je zazvonio telefon, a sutradan sam već bila u avionu za Istanbul. Ostalo je istorija- rekla je Merijem Uzerli.

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr

    1. decembar 2012 | 12:21

    imamo i mi glumce ali ne i millionere za koje mogu da se udaju... :-)

  • vasa

    1. decembar 2012 | 12:07

    E dojadise ovi turci! Imamo i mi nase glumce o kojima moze da se pise...

  • milan

    1. decembar 2012 | 15:41

    Jos jedna u nizu sponzorusa :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA