TEREZA KESOVIJA: U Srbiji sam pevala samo zbog para! (VIDEO)

Euforija oko oslobađanja Ante Gotovine i Mladena Markača za "Oluju" nije zaobišla ni hrvatsku zvezdu, koja je pred kamerama rekla da je obećanje dato tokom rata u Hrvatskoj pogazila zbog zarade

  • 18

Hrvatska pevačica Tereza Kesovija kaže da je u Srbiji pevala "samo zbog para". Inače, Kesovija je jedna od poznatih Hrvatica koje su pozdravile oslobađajuću presudu za tamošnje generale Antu Gotovinu i Mladena Markača.

U emisiji "Zoom magazin", voditeljka je uporedila Kesovijino obećanje da nikada neće kročiti u Beograd s onim koje je nakon rata dao Oliver Dragojević. Međutim, na opasku da je, za razliku od nje, Dragojević svoje obećanje održao, Tereza je oštro reagovala i rekla da se njih dvoje ne mogu porediti, jer Oliver u ratu nije ostao bez svega što je imao, za razliku od nje.

- Imam pravo da kažem i uradim šta hoću i da svakoga pogledam pravo u oči bez imalo greha. Nikad neću zaboraviti ono što mi je urađeno, ali sam u stanju da oprostim. Oliver se ne može žaliti na broj koncerata godišnje, ali da ja samo u Hrvatskoj radim, mislim da bi me ljudi veoma brzo videli na ulici. Dozvolite mi da kada me neko zove kažem hvala lepa, ali ako je taj neko moja publika koja me godinama zove, ja nemam pravo reći ne - rekla je Kesovija.

(E. T. / Foto wikipedia - J.Franičević)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • siniša

    1. decembar 2012 | 23:50

    đubre dvolično ..... samo vi juriš na koncert

  • max

    2. decembar 2012 | 01:26

    Govno Hrvatsko!

  • najprovokator

    2. decembar 2012 | 07:34

    naravno..pa mi Srbi smo gospoda za sve, uvek placamo kad nam se digne..platimo,ti dodješ i pevaš...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA